ارتباطات

اجراي آزمايشي طرح “خدمات پيشرفته ارتباطي” در سال جاري

به گزارش خبرنگار موبنا  به نقل از  عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات وفا غفاريان، معاون وزير ارتباطات و رئيس هيات مديره شرکت مخابرات ايران، اظهار داشت: فاز آزمايشي اين پروژه در سال 85 آماده و مصوبه لازم از شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي اجراي آن نيز سال گذشته صادر شده است.
وي افزود: خدمات پيشرفته ارتباطي مجموعه اي از محتواي علمي، آموزشي، سرگرمي، سياحتي و زيارتي را در اختيار مشترکان قرار مي دهد و با اجرايي شدن اين پروژه، کاربران امکان استفاده از منابع چند رسانه‌اي درخواستي شامل صوت و تصوير با کيفيت مطلوب در گيرنده هاي تلويزيوني همزمان با استفاده از تلفن ثابت را خواهند داشت.
وي ادامه داد:بر همين اساس و طي سال جاري، اين پروژه در مقياس محدود عملياتي مي‌شود تا شرايط اوليه از ابعاد مختلف از جمله فني، بازار و محتوا مورد ارزيابي قرار گيرد.
معاون وزير ارتباطات افزود: پس از مشخص شدن نتايج مناقصه اين پروژه تا پايان بهار، زمانبندي اجرايي فاز پايلوت پروژه خدمات پيشرفته ارتباطي، معين خواهد شد.
وي خاطر نشان کرد: توليد محتواي مورد نياز اين خدمات توسط مراکز مجاز از قبيل سازمان صدا و سيما، دانشگاه‌ها، حوزه ( کتابخانه هاي ديجيتال) و ساير مراکز متولي، تأمين و نظارت خواهد شد.
رئيس هيات مديره شرکت مخابرات ايران تصريح کرد: با اجراي پروژه ACS مي‌توان ضريب نفوذ باند وسيع را که يکي از شاخص‌هاي ارزيابي‌ جهاني است، افزايش داد و به واسطه آن جايگاه ايران را در رده بندي‌هايي که صورت مي‌گيرد، بهبود بخشيد.
وي گفت: از سوي ديگر، اين پروژه به عنوان جايگزين موثري براي رسانه‌هاي کنترل نشده از قبيل ماهواره بشمار مي آيد.
دکتر  غفاريان با بيان اين مطلب که بررسي‌هاي کلي در خصوص تعرفه ارايه خدمات اين شبکه نيز صورت گرفته است اظهار داشت: امکان قرار گرفتن اين سرويس در سبد خانوار، يکي از ويژگي‌هاي اصلي در نظر گرفته شده براي تعيين تعرفه ارايه خدمات پيشرفته ارتباطي است.
117/13

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا