فید

پنج میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ هدی درخشانی در همایش دیابت که در محل سالن ذکریای شهرستان رفسنجان برگزار شد، افزود: افراد دیابتی باید تا جایی که امکان دارد از مصرف غذاهای فست فودی شامل: پیتزا، قند و شیرینی، نوشابه، سوسیس و کالباس کمتر استفاده کنند چرا که این نوع غذاها در جذب قند کمک می کنند و این موجب زیان رساندن به بدن می شود.

وی تأکید کرد: فیبر موجود در سبزیجات و غلات می تواند به کنترل قند خون و دستگاه گوارش کمک و از ابتلا به سرطانهای گوارشی جلوگیری کند.

درخشانی با اشاره به اینکه سبوس سرشار از فیبر است، خاطرنشان کرد: بهتر است سبوس را از داروخانه ها و عطاری ها تهیه، سپس پودر و در انواع غذاهایی مانند: سوپ، آش، برنج و غیره مصرف کنید.

عضو انجمن دیابت ایران تصریح کرد: افراد دیابتی از بین میوه ها باید انجیر، خرما، موز و کشمش را کمتر مصرف کنند و بیشتر توت سفید، توت فرنگی و گیلاس که قند کمی دارند را استفاده کنند.
184/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا