10 نام بدی که روی گوشی ها گذاشتند
موبنا – خواه نام انسان باشید یا اشیاء، اتومبیل یا هر وسیله دیگری. بنابراین انتخاب نام در برای هر شی یا فرد یا حتی حیوانات بسیار مهم است. این موضوع در زمینه گوشی هایی تلفن همراه هم صدق می کند. در این گزارش به 10 مورد از بدترین نام هایی می پردازیم که برای گوشی های هوشمند انتخاب شده است.
شاید به نوعی گوشی Priv را بتوان به عنوان ناجی بلک بری به شمار آورد. این گوشی پس از سال ها ضرردهی بلک بری با سیستم عامل آندرویید معرفی شد. اما چرا بلک بری چنین نامی را برای گوشی هوشمندش در نظر گرفته است. بلک بری از سال ها پیش با ساخت گوشی هایی که از قابلیت امنیتی خاص برخوردارند شهرت پیدا کرده است. اما Priv نام مناسبی برای گوشی پرچمدار و خاص بلک بری نبود، چرا که معنی خاصی ندارد و برای بسیاری این سوال پیش آمده که چرا بلک بری چنین نامی را برای نخستین پرچمدار آندروییدی خود برگزیده است. بنابراین انتظار می رود که بلک بری در نسل بعدی گوشی هایش از نا م های بهتری بهره ببرد.
OnePlus یک شرکت چینی است که گوشی های هوشمندش را با همین نام عرضه می کند و تها وجه تمایز گوشی های مختلف این شرکت، اعداد ریاضی است که روی آنها قرار می دهد.
اگرچه اعداد بد نیستند اما بهتر بود شرکت وان پلاس روی گوشی هایش از اسامی بهتری بهره ببرد. در گوشی های جدید این برند ظاهرا به جای اعداد از حروفی مثل X استفاده شده است.
اچ تی سی دو سال پیش برای ارایه مدلی از گوشی های پرچمدارش با «هارمن کاردون» همکاری کرد تا کیفیت صوتی گوشی M8 را ارتقا دهد. با این حال تلفظ نام گوشی خیلی ساده نیست و برای کاربران گفتن نام گوشی سخت است.اینکه نام افراد معروف روی گوشی قرار بگیرد به صرف اینکه در ارتقای بخشی از گوشی مشارکت داشته، خیلی جالب به نظر نمی رسد.
سامسونگ سری گوشی های پرچمدارش را هر سال با نام گلکسی راهی بازار می کند. گلکسی S2 هم یکی از بهترین گوشی های سامسونگ بود که نسخه ای از آن با نام Galaxy S2 Epic 4G Touch ارایه شد. این نام ظاهرا توصیف بخشی از ویژگی های گوشی را نمایش می دهد که در یک گوشی پرچمدار خیلی جالب نیست.
کاملا مشخص است که این دستگاه یک گوشی آندروییدی نیست. اما نام گوشی هم بیشتر شبیه نام کودکی مثل بیل است که به با اسم مستعار بیلی خوانده شده و هیچ سنخیتی با گوشی های هوشمند ندارد.
ZTE نام یکی از گوشی هایش را Iconic Phablet گذاشت. این گوشی صفحه نمایش 7/5 اینچی داشت و جزو گوشی های میان رده بود. به این ترتیب نه گوشی خاصی بود و نه صفحه نمایش خیلی بزرگی داشت که نام فبلت روی آن قرار گیرد.
ال جی هم ظاهرا به خاطر اینکه از قافله عقب نماند گوشی با نام طولانی Thrill Optimus 3D P920 راهی بازار کرد که به نظر می رسد قصد داشت هیجان انگیز بودن گوشی را به تصویر بکشد.اما حتی تلفظ نام گوشی و اعدادی که در انتهای آن آورده بود جالب به نظر نمی رسید.
گوشی های هوشمند نیازی به استفاده از نام شکلات و خوراکی ها ندارند. شاید یکی از بدترین اقداماتی که شرکت هایی مثل ال جی و موتورولا انجام داده اند استفاده از نام مرکبات و شکلات و کوکی در کنار نام گوشی های هوشمندشان است.
نه تنها استفاده از نام شکلات ها و خوراکی ها برای گوشی های هوشمند مناسب نیست، بلکه کاربرد سبک های رقص لاتین هم خیلی خوشایند نیست. اچ تی سی سال 2011 دو مدل گوشی با نام های سالسا و چاچا معرفی کرد، اگرچه این گوشی ها با استقبال از سوی مشتریان روبه رو شدند، اما نام های جالبی در صنعت تلفن همراه به شمار نمی رفت.
شرکت موتورولا گوشی Flipout را چند سال پیش معرفی کرد. فلیپ اوت در فارسی به معنای تلنگر است که خیلی سنخیتی با طراحی این گوشی نداشت.
این گوشی شکل و شمایل مربعی داشت و به شکل نامتعارفی از هم باز می شد و صفحه کلید در زیر نمایشگر قرار می گرفت. از این گوشی استقبال زیادی نشد، اما طراحی متفاوتی نسبت به سایر گوشی های هوشمند داشت.
منبع: فناوران