بهترین پاوربانکهای سال ۲۰۱۸ (+عکس)
موبنا؛ علی مهدوی – ما در این مقاله قصد داریم به بررسی بهترین پاوربانکها و ارائه چند نکته درمورد خرید آنها بپردازیم. شناخت ویژگیهای شارژ متفاوت، پورتها و حتی کابلها از موارد مهم برای بررسی این وسیله کاربردی است.
بهترین پاوربانک از لحاظ کلی: Mophie Powerstation Plus XL
قیمت در بازار جهانی : ۴۸۰ هزار تومان – این دستگاه با باتری ۱۲۰۰۰ میلی آمپرساعت توانایی شارژ وسایل الکترونیکی به مدت ۴۸ تا ۵۲ ساعت را دارد. وزن کم، داشتن دو پورت USB و توانایی شارژ همزمان دو دستگاه از مزیتهای این پاوربانک قدرتمند است.
قابل حملترین پاوربانک: Xiaomi 10,000mAh Mi
قیمت در بازار جهانی ۱۵۰ هزار تومان
شاید با این قیمت و این سطح از عملکرد بهترین گزینه همین پاوربانک باشد. تمام ویژگیهای یک پاوربانک خوب از جمله حجم و وزن بسیار کم، طراحی زیبا و قیمت پایین در این محصول شیائومی وجود دارد. باتری ۱۰۰۰۰ mAh آن میتواند گوشی آیفون ۷ را تا چهار بار شارژ کند.
بهترین پاوربانک برای سفر: DBPower Q100 Portable Energy Storage Battery
قیمت در بازار جهانی ۴۰۰ هزار تومان – این وسیله با باتری ۲۶۴۰۰ میلیآمپرساعت، خروجی AC و دو پورت USB بهترین انتخاب برای استفاده در زمان سفر است.
بهترین پاوربانک USB تایپ: Anker Powercore+ 26800 PD
قیمت در بازار جهانی ۵۸۰ هزار تومان – وسیلهای که هم سریع شارژ میکند و هم سریع شارژ میشود.
گذشته از قیافه بد و بزرگی، پاوربانک آنکر قابلیتهای زیادی برای شما فراهم میکند.
در اینجا به بیان چند نکته در رابطه با خرید پاوربانک میپردازیم:
۱. کسانی که به دنبال یک دستگاه سازگار با انواع مختلف گوشیهای هوشمند هستند، باید از سیستم شارژ سریع ۲.۰ یا ۳.۰ و گواهینامه PD این دستگاه اطمینان حاصل کنند.
۲. هیچ گاه به اظهارات کمپانی مبنی بر شارژ وسایل مختلف اعتماد کامل نداشته باشید. توانایی باتری براساس تعدادی از فاکتورها تغییر میکند.