فید

کاهش دوسوم یخچال‌های هیمالیا تا سال 2100

موبنا – مطالعه جدیدی نشان داد که با افزایش دما تا 1.5 درجه سیلیسیوس نزدیک به یک سوم یخچال‌های طبیعی هیمالیا ذوب می‌شوند و 1.65 میلیارد نفر در این منطقه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
براساس گزارش «سی‌جی‌تی‌ان»، محققان هشدار دادند که با افزایش 5 درجه سیلسیوس تا سال 2100 دو سوم از یخچال‌های طبیعی این منطقه کاهش می‌یابد.
کاهش فشار یخ‌ها بر روی زمین، زلزله‌های بزرگ و انفجارات آتشفشانی بیشتری را ایجاد می‌کند. از آنجایی که یخچال‌های طبیعی صفحات عظیمی از یخ هستند، فشار زیادی را روی بخشی از سطح زمین که آن را پوشانده‌اند، وارد می‌کنند، در نهایت با شروع ذوب شدن یخچال‌ها این فشار کاهش یافته و منجر به ایجاد زلزله‌هایی می‌شود.

 منبع: فارس 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا