فید

«فرشاد مهدی‌پور» معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد شد

به‌روزترین‌ها– وزیر فرهنگ و ارشاد دولت سیزدهم در حکمی، فرشاد مهدی‌پور را به سمت معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد و با مأموریت اصلی «بازآرایی ساختار رسانه‌ای کشور» منصوب کرد.

بنا بر این گزارش، مهدی پور متولد ۱۳۵۷ است و در رشته‌های دکترای سیاست‌گذاری فرهنگی، کارشناسی ارشد ارتباط اجتماعی و کارشناسی خبرنگاری تحصیل کرده است.

او موسس و سردبیر روزنامه صبح‌نو، عضو هیات مدیره خبرگزاری مهر و روزنامه‌های جام‌جم، صبح‌نو و تهران‌تایمز و سایت خبری فردا، مدیر خبرگزاری‌های خانه ملت و شانا (پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نفت)، سردبیری هفته‌نامه‌های پنجره، سروش‌هفتگی و آینده‌سازان، دبیری روزنامه‌های همشهری و خبر و خبرنگاری در روزنامه‌های قدس و جام‌جم و خبرگزاری فارس را در کارنامه خود دارد.

مهدی‌پور در میان فعالان مطبوعاتی به عنوان چهره‌ای نزدیک به محمد باقر قالیباف، رییس مجلس شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: منبع اگزوز و لوازم تیونینگ خودرو؛ خرید مطمین از مهرتیونینگ با 20 سال تجربه تخصصی

او همچنین موسس مرکز مطالعات فضای مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رییس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز بوده است.

مهدی‌پور نگارش کتاب‌های ما و مسائل فضای مجازی، خبرگزاری‌های ایران، توسعه فرهنگی در ایران، رسانه‌های و سیاست‌های انقلابی، پیامک خبری و تیتر یک (واژه‌نامه روزنامه‌نگاران ایران) و… را در حوزه ارتباطات، رسانه و فضای مجازی در کارنامه خود دارد.

نوشته های مشابه