فید

کار آفرین شدنم را به کنجد مدیونم

کنجد عسلی

یکی دیگر از برندهای کنجد عسلی، پارمیدا نام دارد که تولیدکنندگان برای تولید این محصول از بهترین مواد اولیه نیز استفاده نموده اند. برای درست کردن کنجد عسلی ابتدا باید برای از بین بردن بوی خامی کنجد آن را درون تابه ریخته و حدو 2 الی 3 دقیقه آن را تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید.

عسل علاوه بر اهداف دارویی بسیاری که می تواند داشته باشد، یک ماده بسیار محبوب در درمانهای خانگی نیز می باشد. ترکیب عسل و کنجد علاوه بر خواص بسیار زیادی که برای بدن دارد، دارای طعم و عطر فوق العاده ای نیز می باشد و همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

یکی از تنقلات و شرینیهای معروف این روزها، کنجد عسلی دزفول می باشد که طرز تهیه آن را می توانید از سایتهای معتبر اینترنتی پیدا نمایید. عسل تنها ماده غذایی شناخته شده است که تمام مواد لازم برای زنده ماندن شما را دارد و حاوی آب، ویتامینها، مواد معدنی و آنزیمهای لازم برای تامین انرژی است.

کار آفرین شدنم را به کنجد مدیونم

کنجد سفید

کنجد احتمالا یکی از قدیمی ترین گیاهان زراعی جهان می باشد که برای روغن خوراکی پرورش داده می شود شواهدی مبنی بر اطلاعات در مورد کشت تولید کنجد سفید در سال 1600 سال پیش از میلاد از دره های دجله و فرات یافت شده اند. در دنیای امروز بسیاری از آن گیاهان از بستگان وحشی کنجد در زیر آب ها یافت می شد.

در صحرا افریقا، با کمی کاهش در هند کنجد بطور گسترده به عنوان یک محصول اولیه مورد استفاده قرار گرفت، زیرا این محصول در مناطقی رشد می کرد که محصولات دیگر به ویژه تحت شرایط گرم و خشک در آن قابل پرورش نبودند به همین دلیل، آن را محصول باز ماندگی می نامند.

در حال حاضر، کنجد بطور گسترده در مناطق گرمت در جهان رشد می کنند، با بزرگترین تولید در سودان، هند، میانمار و تانزانیا اتفاق می افتد. و در بسیاری از کشورهای این گیاه اغلب به عنوان یک محصول کوچک در مزرعه رشد می کند و برای افزودن طعم و تنوع به غذا های شمحلی به جای به عنوان منبع اصلی روغن پخت و پز استفاده می شود.

علاو بر این، در بسیاری از مناطق از ارقام به کار گرفته شده در هنگام رسیدن با بلوغ، بسیار مستعد کشندگی بود، بنابر این برای کاهشن این ضایعات ، فرایند بر داشت محصول فشرده می باشد.

کار آفرین شدنم را به کنجد مدیونم

کنجد قهوه ای

دانه های کنجد قهوه ای دانه هایی هستند که ارزش غذایی برای اضافه کردن یک بافت ضعیف و مزه ظریف آن بسیاری از غذاها به ویژه غذا های آسیایی مورد استفاده قرار میگیرد.

قیمت این دانه ها درجه یک قهوه ه ای در انواع و رنگ های مختلف که خاصیت فراوانی دارد. در دسترس هستند و یکی از آن ها دانه کنجد قهو ه ای می باشد. دانه کنجد قهوه ای در سراسر سال در دسترس است و بسیار ارزش غذایی دارد.

دانه کنجد منبع بسیار عالی از منگنز، روی، کلسیم، فسفر، و آهن، سلنیوم و ویتامین B 1 می باشد علاوه بر این، آنها دارای دو ماده اصلی مانند سزامین و سزامولین می باشند

دانه کنجد قهو ه ای طعم شیرین تری نسبت به دیگر گونه های دانه کنجد دارد و همچنین دارای رایحه خاصی است که زمانی که پخته می شود، پیشرفته تر است. این نوع دان کنجد به کلوچه، نان، سیب زمینی سرخ کرده و دیگر انواع اضافه می شود.

این فراورده ها به کره ی تحینی و حمص اضافه می شوند و همچنین نمک های خاور میانه ای به نام هاله را نیز می خورند. هر بار که یکی دانه کنجد قهو ه ای را خریداری می کند، معم است که مقداری کلسیم که آن را شامل می شود، زیرا این دانه ها عمدتا برای محتوای کلسیم شناخته شده است.

کار آفرین شدنم را به کنجد مدیونم

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا