به ثروت فکر کنید تا سر راهتان سبز شود
پسته فندقی خام
از جمله مشخصات اصلی پسته فندقی خام معمولا ظاهر گرد و فندقی شکل آن است.
به دلیل مشابهت ظاهر این محصول با فندق به این لقب شهرت یافته است، سایر مشخصات آن به شرح ذیل می باشد:
- از کیفیت و ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
- مهد تولید آن شهر کرمان است.
- مصرف آن نسبت به سایر انواع پسته از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است.
- رنگ آن کرم روشن می باشد.
- به دو شکل تر و خشک در بازار وجود دارد.
- معمولا اندازه آن ریز است.
- در صنعت شیرینی پزی استقبال زیادی از آن شده است.
پسته فندقی به روز
برای تولید کردن و برداشت پسته فندقی به روز در سال می بایست بتوان زمین کشاورزی را از لحاظ شوره خاک و pH آماده کرد.
با انجام دادن این کارها می توان انتظار داشت که یک محصول باکیفیت و مرغوب برداشت می شود.
در زمان برداشت این محصول پر مغذی مشاهده می شود که شکل آن گرد (مثل فندق) و بعضا کشیده می باشد.
پسته فندقی با اینکه ریز است ولی دارای انواع ویتامین، فیبر، پتاسیم، پروتئین، آهن و کلسیم دارد.
به همین دلیل می توان از این پسته به عنوان خون ساز، تقویت کننده مغز، آرامش قلب و افزایش نیروی جنسی استفاده کرد.
فروشندگان قیمت محصول را با توجه به قیمت اولیه ی خریداری شده و افزودن مقداری سود محصول را به فروش می رسانند.
برخی از فروشندگان رفتار منصفانه ای دارند و محصول را با سود متعارف به فروش می رسانند.
پسته فندقی خندان
پسته ها از جمله پسته فندقی خندان با همدیگر از نظر برخی ویژگی های ظاهری تفاوت های را دارند، اما به طور کلی خواص آن ها بسیار مشابه با هم می باشد.
شما می توانید با مصرف هر کدام از آن ها از ارزش غذایی که دارند بهره مند شوید، پسته خندان را می توانید به شکل های مختلفی مصرف نمایید.
این پسته نسبت به سایر پسته ها دارای اندازه کوچکتری است که این موضوع باعث شده بیشتر از آن در تهیه کیک، شیرینی و دسر ها استفاده شود.
گاهی اوقات از این پسته ها برای تهیه پودر پسته استفاده می شود که مصرف کنندگان بسیار زیاد هم از سراسر دنیا دارد.