بورسفید

افت 57هزار واحدی شاخص بورس

شاخص بورس تهران در جریان معاملات امروز سقوط 57 هزار واحدی را تجربه کرد و به سطح 2 میلیون و 726 هزار واحد رسید. نمادهای اصلی مانند فارس، فولاد و فملی بیشترین تأثیر منفی را بر بازار داشتند، درحالی‌که برخی نمادها رشد خود را حفظ کردند.

به گزارش به‌روزترین‌ها؛ شاخص بورس امروز با کاهش چشمگیری همراه بود، به طوری که در پایان معاملات بازار سرمایه، 57 هزار و 781 واحد کاهش یافت و به سطح 2 میلیون و 726 هزار و 528 واحد رسید. این کاهش به دلیل معاملات پرتلاطم امروز و دادوستد بیش از 10 میلیارد و 870 میلیون سهم به ارزش بالای 8 هزار و 262 میلیارد تومان رخ داد که در بیش از 333 هزار نوبت معامله انجام شد.

نمادهای معاملاتی مانند فارس، فولاد و فملی بیشترین فشار منفی را بر بازار وارد کردند و باعث افت قابل توجه دماسنج بازار سهام شدند. اما، نمادهایی مانند شپدیس، جم و سصفها با رشد خود تا حدی از افت شدیدتر بازار جلوگیری کردند.

در حوزه فرابورس نیز، با معامله 5 میلیارد و 28 میلیون ورقه به ارزش 107 هزار و 210 میلیارد تومان در 207 هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) با کاهشی 327 واحدی مواجه شد و به 26 هزار و 370 واحد رسید. در این بازار، نمادهای آریا، کگهر و نیشکر بیشترین اثر منفی را داشتند، ولی نمادهای مارون، تپسی و شجم در جهت مخالف عمل کردند.

این رویداد نشانه‌ای از نوسانات و عدم ثبات موجود در بازارهای مالی ایران است که نیاز به بررسی دقیق و اقدامات مناسب جهت بهبود وضعیت موجود دارد. چنین افت‌هایی می‌تواند بر فضای سرمایه‌گذاری تأثیرگذار باشد و پایداری بازار را به چالش بکشد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا