اقتصاد ایرانبازارخودرو

رشد 400درصدی سهم سایپادیزل در بازار

محمود سهیل‌نژاد، مدیرعامل شرکت سایپادیزل، افزایش سهم این شرکت از بازار خودروهای تجاری کشور به بیش از ۱۳ درصد در سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ را بر اساس آمار رسمی وزارت صمت خبر داد.

به گزارش به‌روزترین‌ها؛ سهیل‌نژاد با اعلام این خبر بیان داشت: شرکت سایپادیزل یکی از قطب‌های تولید خودروهای تجاری در کشور است و در تأمین خودروهای نیمه‌سبک و سنگین تجاری برای بازار داخلی، سابقه‌ای بیش از شش دهه دارد.

وی افزود: در سه‌ماهه ابتدایی سال گذشته، شرکت تنها ۲/۲۸ درصد از سهم خودروهای نیمه‌سبک و سنگین تجاری بازار کشور را در اختیار داشت، اما امسال با تلاش کارکنان این شرکت، مذاکره و توافق با شرکای خارجی و افزایش تولید محصولات، شاخص سهم بازار نسبت به بهار سال گذشته حدود ۴۰۰ درصد رشد کرده است.

تولید 703 دستگاه خودرو تجاری توسط سایپادیزل

مدیرعامل سایپادیزل با اشاره به تولید ۷۰۳ دستگاه خودرو در بهار سال جاری، علی‌رغم مشکلات و محدودیت‌های سه‌ماهه اول سال توسط این شرکت ادامه داد: به طور کلی در بهار سال جاری، ۵۰۳۱ دستگاه انواع خودروهای نیمه‌سبک و سنگین تجاری در کشور تولید شده است که سهم بیش از ۷۰۰ دستگاهی شرکت، نشان‌دهنده عزم این شرکت برای افزایش تولید، توسعه محصول و قرار گرفتن در مسیر پیشرفت است.

رشد 400درصدی سهم سایپادیزل در بازار

سهیل‌نژاد تصریح کرد: خوشبختانه استراتژی‌هایی که در بهمن و اسفندماه سال گذشته در حوزه‌های تامین، تولید، توسعه محصول و فروش تدوین شده است، با دقت فراوان از سوی کارکنان شرکت دنبال می‌شود و با این روند حتی ممکن است اهداف مورد نظر در 6 ماه اول سال نیز زودتر محقق شوند.

وی با بیان این که این شرکت زیر مجموعه سایپابه دنبال کسب سهم بیشتری از بازار خودروهای تجاری کشور است، گفت: به دلیل اتخاذ استراتژی‌های درست در حوزه تأمین و توسعه محصول، توانسته‌ایم سبد محصولات را گسترش دهیم. از این رو، شرکت با معرفی محصولات جدید و افزایش تولید، قصد دارد سهم بیشتری از بازار را در سال ۱۴۰۴ کسب کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا