جامعه

ساماندهی روددره اوین ـ درکه تا یک سال دیگر

خلاصه خبر

  • پروژه ساماندهی روددره اوین ـ درکه طبق برنامه زمان‌بندی پیش می‌رود و تا یک سال دیگر به نتیجه می‌رسد.
  • تقاطع شهید چوب‌تراش با شیخ فضل‌الله نوری همین ماه به شهروندان تحویل داده می‌شود.
  • تقاطع نیایش ـ یادگار امام ظرف دو ماه آینده اجرا می‌شود.

ساماندهی روددره اوین ـ درکه با سرعت مناسب جلو می‌رود و شهرداری منطقه ۲ تهران انتظار دارد کار تا یک سال دیگر به نتیجه برسد. همزمان دو تقاطع مهم منطقه هم در آستانه بهره‌برداری است.

به گزارش به‌روزترین‌ها، مهدی صالحی، شهردار منطقه ۲ تهران، درباره روند پروژه‌های عمرانی و طرح «حیات تهران» توضیح داد و گفت شهروندان هم در اجرای این طرح همکاری خوبی داشته‌اند.

روددره اوین ـ درکه و فرحزاد در دستور کار

به گفته صالحی، پروژه «حیات تهران» و ساماندهی روددره اوین ـ درکه مطابق برنامه پیش می‌رود و با ادامه همین روند، ظرف یک سال آینده وضعیت این محدوده سامان مناسبی پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: بلاتکلیفی گواهینامه موتورسیکلت زنان چه پیامدهایی دارد؟

ساماندهی روددره فرحزاد هم به‌طور هم‌زمان در دستور کار است. طرح محله فرحزاد به کمیسیون ماده ۵ فرستاده شده و شهرداری منتظر تاییدیه این کمیسیون است. پس از آن، ساماندهی اراضی و بافت فرسوده فرحزاد مطابق طرح «حیات تهران» اجرا می‌شود.

تقاطع‌های غیرهمسطح منطقه ۲

شهردار منطقه ۲ تاکید کرد برای رفع گره‌های ترافیکی، پروژه عمرانی دیگری در این منطقه باقی نمانده است. تقاطع شهید چوب‌تراش با شیخ فضل‌الله نوری ماه جاری و تقاطع نیایش ـ یادگار امام ظرف دو ماه آینده در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

او افزود با بهره‌برداری از این سه پروژه، سهم قابل‌توجهی از تقاطع‌های غیرهمسطح منطقه ۲ تهران افتتاح شده است.

منبع: ایسنا۱۱:۲۴ – ۶ آبان ۱۴۰۵

نوشته های مشابه