اقتصادیخواندنی

رازهای ثروتمند شدن از زبان یک میلیونر

هارو اِکر که میلیونری خود- ساخته است، در کتاب پرفروش اش به نام “اسرار ذهن میلیونر، ” به شناسایی کنش های ویژه ای از ذهن شخص میلیونر می پردازد، که می توانند به افزایش مهارت شما و همچنین افزایش پولتان بینجامد.

هارواکر می‌نویسد:

۱.اهداف ویژه ای را برای پول خود مشخص کنید.

آنچه می خواهید را مشخص سازید و به سوی آن خیز بردارید.

” همه ی آنچه لازم است انجام دهید تا به درآمد سالیانه و دارایی خالصی که هدف قرار داده اید برسید، بنویسید ” اکِر تاکید می کند که ” شما باید به دنبال خلق فراوانی باشید نه حدی میانه.

وقتی چارچوبی زمانی برای دستیابی به این هدف ها تعریف می کنید، واقع گرا باشید ولی در همان حال، جاه طلب باشید و از این که خودتان را به چالش بکشید، ترسی به خود راه ندهید.

چرا چنین چیزی جواب می دهد: افراد ثروتمند، دست یابی به ثروت را هدف خود قرار داده اند. اکِر تاکید می کند که این موضوع، نیازمند تمرکز، جسارت، دانش و کوشش بسیار است، و در صورتی که شما اهدافی دقیق و چشم اندازی شفاف را برای خود ترسیم کرده اید، این قضیه امکان پذیر خواهد بود.

او می نویسد “مهم ترین دلیلی که افراد به آنچه می خواهند دست نمی یابند این است که در واقع آن ها نمی دانند چه می خواهند”. “افراد پولدار بدون هیچ تعارفی به دنبال ثروت هستند “.

۲.به یک باشگاه پرتجمل بپیوندید

با افرادی نشست و برخاست کنید که از شما موفق ترند.

چنین جایی می تواند یک باشگاه تنیس، گلف، سلامتی یا کسب و کار باشد و ایده ای که پشت سر چنین کاری قرار دارد این است که با افراد پولدار در محیطی اعیانی، نشست و برخاست داشته باشید.

اکِر توصیه می کند که “اگر هیچ راهی وجود ندارد که از پس هزینه پیوستن به چنین باشگاهی برآیید، به صرف قهوه یا چای در شیک ترین هتل شهرتان بپردازید”.”در این فضا راحت باشید و توجه داشته باشید که این مشتریان هیچ تفاوتی با شما ندارند ”

دلیل اینکه چنین کاری جواب می دهد: افراد پولدار وقت شان را با کسانی می گذرانند که به همان اندازه یا بیشتر از آن ها ثروت دارند.

استیو زیبُلد، مؤلف و میلیونر خود-ساخته توضیح می دهد که “رفت و آمد با افرادی که از شما موفق تر هستند، می تواند بطور بالقوه فکر شما را باز کند و درآمدتان را با جهشی بزرگ روبه رو سازد، ” “در بیشتر موردها، دارایی خالص شما، بیانگر سطح نزدیک ترین دوستان شماست ”

۳.مطاله کنید، به پادکست ها گوش دهید، و پول خود را صرف کلاس ها و سمینارها کنید.

طی رفت و آمد روزانه خود به محل کار و در برگشت از آن، به پادکست ها گوش دهید.

همواره به خودآموزی و کسب دانش درباره صنعت خود، سرمایه گذاری، کارآفرینی و روانشناسی پول بپردازید.

چرا این کار جواب می دهد: افراد ثروتمند مصمم هستند که همواره بیاموزند و رشد کنند. ثروتمندترین فرد یاد گرفته است که چگونه با آموختن از کسانی که از او موفق تر و ثروتمند تر هستند، به موفقیت دست یابد. آنها حتی پس از اینکه به موفقیتی باورنکردنی هم دست یافتند به آموختن ادامه می دهند.

اکِر تاکید دارد که “موفقیت، مهارتی آموختنی است”. اگر شما می خواهید گلف باز بزرگی شوید، می توانید یاد بگیرید که چطور این گونه شوید. اگر می خواهید یک نوازنده بزرگ پیانو شوید، می توانید یاد بگیرید، اگر می خواهید که ثروتمند باشید، می توانید یاد بگیرید”.

۴.یک مشکل در زندگی تان را روی کاغذ بنویسید و فهرستی از کارهای ویژه ای که درجهت حل آن مشکل هستند را در پی آن بیاورید.

روی راه حل ها تمرکز کن، نه مشکلات.

اِکِر توضیح می دهد”این کار، شما را از مشکلات-اندیشی به سوی راه حل-اندیشی سوق می دهد.” “در وهله نخست، شما شانس خوبی برای حل مشکل دارید، و در وهله ی دوم، شما احساس به مراتب بهتری خواهید داشت”.

دلیل جواب دادن این کار: افراد پولدار مصمم هستند که با مشکلات، از مسیر اصلی خارج نشوند- اِکِر می گوید آنها خود را به گونه ای بار آورده اند که از مشکلاتشان بزرگ تر باشند.

او می نویسد”راه ثروت، لبریز از دام ها و دشواری هاست، و درست به همین دلیل است که بیشتر مردم از پس آن برنمی آیند”. “آن ها نمی خواهند به خود زحمت بدهند، سردرد بگیرند و مسئولیتی بپذیرند.” در یک کلام، آن ها در پی مشکلات نیستند”.

راهی برای رویارویی با مشکلات تان بیابید، در این مسیر پیش روید و روی هدف های خود تمرکز کنید.

۵.زندگی نامه شخصی را بخوانید که به طرزی باورنکردنی ثروتمند و موفق است.

نگاهی به کتاب ریچارد برانسون به نام “درنگ نکن، انجامش بده” بیندازید.

این کتاب ها را امتحان کنید: “تیتان: زندگی جان دی راکفلر، ” “اندرو کارنگی، ” “استیو جابز” “گلوله برفی: وارن بافت و کسب و کار زندگی، ” یا “اُپن، ” خودزندگی نامه بازیکن حرفه ای تنیس، آندره آغاسی.

دلیل جواب دادن آن: اِکِر می نویسد، “افراد موفق به دیگر افراد موفق نگاه می کنند تا بدینوسیله از آنها انگیزه بگیرند.” “آن ها افراد موفق دیگر را به عنوان مدل هایی برای یادگیری در نظر می گیرند. آنها به خودشان می گویند، ‘اگر آنها می توانند این کار را انجام دهند، من هم می توانم انجام دهم’ “.

۶.چرایی اهمیت ثروت اندوزی برای خودتان را یادداشت کنید

پس از اینکه آن را یادداشت کردید، پیوسته به این نوشته خود نگاه بیندازید.

اِکِر می نویسد، این نوشته می تواند یک بند ساده و کوتاه باشد ولی هر چه خاص تر، بهتر!

چرا این کار جواب می دهد: افراد پولدار نسبت به موفقیت وسواس به خرج می دهند. زیبُلد می نویسد “واقعیت این است که افراد ثروتمند، وسواسی سالم را نسبت به آنچه به دست می آورند به خرج می دهند، از جمله نسبت به پول”. شخص پولدار کسب و کار و زندگی اش را همچون یک بازی می بیند، و این بازی ای است که آنها عاشق برنده شدن در آن هستند.

زیبلد توصیه می کند که درباره آنچه می خواهید و اینکه چگونه می خواهید به آن دست یابید، فکر کنید. پیروزی در این بازی، سطح خاصی از نظم را می طلبد.

۷.به جای این که بگویید ‘یا’ دیگر بگویید ‘هر دو’.

شما می توانید همه آن چه می خواهید را داشته باشید.

اِکِر می گوید “تمرین کنید تا به هر دو مورد فکر کنید و برای داشتن هر دو مورد راهی را بسازید”. فارغ از اینکه چه زمانی راه های جایگزین، پیش روی شما باشند، از خودتان بپرسید، ‘چگونه می توانم هر دو مورد را به دست آورم ‘ “؟

دلیل کارایی آن: افراد ثروتمند هرگز نمی گویند “یا” _ آنها می گویند “هر دو”، چرا که آن ها می دانند شما می توانید به همه آنها دست یابید.

اِکِر تاکید می کند ” زمانی که صحبت از پول باشد، اهمیت فکر کردن به هر دو مورد، دوچندان می شود، ” “افراد طبقه ی فقیر و متوسط جامعه بر این باور هستند که باید میان پول و دیگر جنبه های زندگی، یکی را انتخاب کنند. و در نتیجه برای این موضع گیری خود که پول، به اندازه چیزهای دیگر مهم نیست، یک استدلال منطقی می یابند”

۸.برای آنچه که برایش تلاش می کنید و افرادی که آنها را دارا هستند، ارزش قائل باشید.

“آنچه می خواهی را گرامی بدار” این میلیونر خود ساخته می گوید “به فلسفه ی هونا بپرداز که می گوید ‘آنچه می خواهی را گرامی بدار ‘.” “در خیابان با خودرو چرخ بزن و به خرید مجله ها بپرداز، به خانه های زیبا و خودروهای باشکوه نگاه کن و درباره ی کسب و کارهای موفق مطالعه کن. هر آنچه را که می بینید و دوستش دارید، و هم چنین صاحبان و افراد مرتبط را گرامی بدارید.”

دلیل کارایی این کار: افراد ثروتمند، به ستایش افراد موفق و ثروتمند دیگر می پردازند. آنها هراسی ندارند که پول را حلاّل بیشتر مشکلات بدانند و با پول ذهن شان را از نگرانی ها می رهانند.

به جای اینکه به افراد موفق دیگر حسادت ورزند، سپاسگزار آن ها هستند، چرا که آن ها برایشان الگویی در دستیابی به موفقیت می باشند. اِکِر توضیح می دهد که “سریع ترین و ساده ترین راه برای ثروت اندوزی این است که یاد بگیریم که افراد ثروتمند که استادان پول هستند، چگونه به بازی می پردازند.”

۹.به جز شغل عادی خود، ۳ منبع درآمد دیگر هم داشته باشید.

فرصت هایی، بیشتر از آنچه فکر می کنید در انتظار شماست. این فرصت ها می تواند یک سرمایه گذاری باشد یا فرصت های کارآفرینانه. با مطالعه درباره راهبردهای سرمایه گذاری گوناگون شروع کنید و در کنار آن نگاهی هم به راه های خلاقانه برای پولسازی داشته باشید.

دلیل جواب دادن چنین کاری: کانون توجه ثروتمندان بر درآمد است. زیبلد می گوید “توده مردم به اندازه ای توجه شان را معطوف به کوپن های بریده شده از روزنامه ها و… و هم چنین باصرفه زیستن، کرده اند که از فرصت های اصلی غافل شده اند.” حتی در اوج بحران گردش نقدینگی، افراد ثروتمند تن به تفکر دوزاری گرایی توده های مردم ندادند. آنها استاد تمرکز انرژی ذهن خود بر چیزی هستند که شایسته این تمرکز است: یعنی پول فراوان. ”

۱۰. کاری انجام دهید که مایه سلب آسایش تان شود

با سلب آسایش از خودتان، به راحتی و آسایش برسید.اِکِر تشویق کنان می گوید “به عمد تصمیماتی بگیرید که مایه سلب آسایش شما شود.” “تمرین کنید که از حوزه آسایش خود بیرون بیایید. به صحبت با افرادی بپردازید که در شرایط عادی با آنها سخن نمی گویید، درخواست حقوق بیشتر کنید یا قیمت های کسب و کارتان را بالا ببرید، یا هر روز یک ساعت زودتر برخیزید”.

دلیل جواب دادن این کار: افراد ثروتمند، آسایش را در بی قطعیتی می یابند. زیبلد می نویسد “اندیشمندانی که در سطح جهانی هستند خیلی زود یاد می گیرند که میلیونر شدن آسان نیست و آسایش طلبی می تواند بسیار مخرب باشد، ” “آن ها می آموزند که در یک بی قطعیتی مداوم کار کنند و در همین حال از آسایش هم برخوردار باشند.”

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا