مادربوردهای اختصاصی ایستگاه کاری (WorkStation)
موبنا – در این خبر قصد داریم تا شما را با ویژگی های اختصاصی مادربوردهای مخصوص ایستگاه کاری یا همان ورک استیشن آشنا کنیم:
طراحی پایدار، مصرف بهینه
طراحی مدار تغذیه و استانداردهای موجود در مادربورد های سری ایستگاه کاری (ورک استیشن) ایسوس، دقیقاً با استانداردهای رده سرور طراحی و تولید می شوند، همچنین در تولید قطعات مدار تغذیه نیز از خازن ها و چوک هایی فراتر از استانداردهای معمول استفاده می کنند تا بیشترین کارایی برای شرایط سخت فراهم گردد. مدیریت هوشمند مصرف هم به عهده چیپ DIGI+ ایسوس است که به صورت دییجیتال تمام رویدادهای مرتبط با مصرف و توان را نظارت می کند. نرم افزار های مدیریت نظیر FanXpert نیز در این سری از مادربوردها به کمال خود رسیده و کاربر به سادگی می تواند با نرم افزاری ساده، میزان دما و نحوه عملکرد سیستم خنک کننده را کنترل و مدیریت کند.
بالاترین بازدهی و انعطاف پذیری
ایسوس به کمک چیپ های جانبی نظیر PLX8747، همواره امکان استفاده از پیکربندی های SLI و CrossFire را با بیشترین تعداد و بالاترین سرعت فراهم آورده است تا محدودیت های مادربوردهای معمولی گریبانگیر سیستم های قدرتمند ایستگاه کاری (ورک استیشن) نشوند. در همین راستا شرکت NVIDIA که یکی از بزرگترین تولید کنندگان GPU در دنیاست، در پروژه های خود از مادربوردهای ایستگاه کاری (ورک استیشن) ایسوس استفاده کرده است.
یکی از مهمترین کاربرد های مادربورد های سری ایستگاه کاری (ورک استیشن)، استفاده در شبکه های پر سرعت است. ایسوس به منظور استفاده بهتر و منعطف از شبکه، در تمام مدل های سری ایستگاه کاری (ورک استیشن) خود از دو درگاه پر سرعت شبکه استفاده کرده است. بد نیست بدانید که نخستین مادربورد با دو درگاه شبکه ۱۰ گیگابیتی را برای اولین بار ایسوس طراحی و عرضه کرده است.
اگر به دنبال کامپیوتری رده بالا به منظور استفاده در صنعت، کسب و کار های کوچک یا سیستم های مبتنی بر پردازش کارت گرافیک هستید، سری ایستگاه کاری (ورک استیشن) ایسوس انتخابی است که به سادگی نمی توانید از کنار آن عبور کنید.