ارايه سرويس هاي ماهواره اي تلفن همراه براي کمک به سيل زدگان زامبيا

به گزارش گروه اخبار خارجي”موبنا”به نقل از سايت”سلولارنيوز”،در اين گزارش آمده اين حادثه حدود 400هزار نفر از اهالي 19منطقه اين کشور را بي خانمان کرده است که کمک رساني به حدود 36هزار نفر از آنها انجام شده است.
يکي از مقامات آگاه دراين باره گفت:اين سروس باعث تسريع و تسهيل ارتباطات تلفني جاده اي و هوايي و ايجاد هماهنگي بيشتر بين نيروهاي امدادي و تسريع خدمات امداد رساني انها خواهد شد.
اين مقام آگاه که نامش ذکر نشد ،همچنين افزود:اين فناوري مي تواند کمک شاياني در حوادث احتمالي پيش رو نيز داشته باشد.وي افزود:اتحاديه  اروپا اين سرويس را به وسيله تهيه کننده سريوس هاي ارتباطي دستي Thurayaو ترمينالهاي Inmarsat Global Area Networkارايه خواهد داد.
سازمان بين المللي ماهواره دريايي، سازمان بين المللي دريانوردي از سال 1966 ميلادي موضوع بهره برداري از فن آوري فضايي را در ارتباط با مخابرات دريايي مورد مطالعه قرارداد.
 در سال 1975 ميلادي كنوانسيوني به همين منظور تشكيل گرديد و بكارگيري INMARSAT در سال 1979 مورد توافق كشورهاي عضو قرار گرفت تا بالاخره از سال 1981 كار خود را آغاز كرد و با تصويب كنوانسيون هاي متمم در سالهاي 1985 و 1989 ميلادي، براي حمل و نقل هوايي و زميني نيز بكار گرفته شد.
Thurayaاسمي عربي براي تهيه کننده ماهواره هاي اتباط تلفني محلي است که سرويس هاي خود را به اروپا،خاورميانه و آفريقا ارايه مي دهد اما تمرکز اصلي آن به دست آوردن سهمي از بازار هاي آسياي شرقي،استراليا و آمريکاي جنوبي مي باشد.مقر اصلي اين شرکت در امارات متحده عربي مي باشد.
 از جمله ديگر اقدامات زامبيا براي همگام شدن با تکنولولوژي روز دنيا سرمايه گذاري1.2ميليارد دلاري  شرکت هاي مخابراتي اين کشور در زمينه فناوري مدرن فيبر نوري مي باشد.
زامبيا کشوري در مرکز آفريقاي جنوبي است که مساحت آن حدود 752هزارو614کيلومتر مربع و جمعيت آن بيش از 10ميليون نفر مي باشد.
 پايتخت اين کشور “لوزاکا”است.
زامبيا سه اپراتور فعال دارد اما از تعداد کاربران و ضريب نفوذ تلفن همراه در اين کشور اطلاع دقيقي در دست نيست .
134/14 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا