مخابرات ايران ماهانه 225 ميليارد تومان از اپراتور اول و دوم درآمد دارد
به گزارش خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر احمد معتمدي ـ عضو هيات علمي دانشگاه اميركبير – در نخستين كنفرانس مديريت و راهبري فنآوري اطلاعات و ارتباطات ايران در خصوص تاريخچهي ورودي ICT به كشور اظهار كرد: قدمت چندين سالهي ورود پست، تلفن و تلگراف به ايران باعث ميشود كه 132 سال تجربهي مديريت در ICT به دست آيد اما اگر بخواهيم از ديد توسعهيي به ICT ايران و جهان نگاه كنيم استفاده از ارتباطات تا دههي 90 ميلادي به عنوان يك بخش زيربنايي براي ديگر بخشها بود و سهمي در توسعهي اقتصادي نداشته و به عنوان خدمت زيربنايي و كليدي مطرح بوده است.
او افزود: پس از دههي 90 كه مقارن با انقلاب فنآوري اطلاعات بود، ICT به صورت مستقيم نقش موثر و بسياري در توسعهي سياسي، اقتصادي و اجتماعي داشته است.
معتمدي در بخش ديگري از سخنان خود در زمينهي خصوصيسازي مخابرات اظهار كرد: با وضيعت موجود واگذاري مخابرات به بخش خصوصي به منزلهي انتقال انحصار از بخش دولتي به بخش خصوصي است.
او ادامه داد: به انحصار كشيدن شبكهي كابل مسي و واگذاري آن به بخش خصوصي در هيچ كجاي دنيا مطرح نيست و هميشه در اختيار دولت بوده است.
معتمدي تصريح كرد: رقابتپذير كردن بخش تلفن همراه مثل اپراتور اول، دوم و تاليا و گوشهاي از شتاب مضاعف در بخش تلفن همراه بود كه محصولات آن در برنامهي توسعه چهارم مشخص شد.
وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات در دولت هشتم در پايان تاكيد كرد: در حال حاضر ماهانه 225 ميليارد تومان درآمد شركت مخابرات ايران از اپراتور اول و دوم تلفن همراه است.
او همچنين در حاشيهي اين كنفرانس در واكنش به اظهارات وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات دربارهي سرعت و پهناي باند اينترنت، به خبرنگاران گفت: دانشگاهها به سرعتي بيش از اين نياز دارند.