حل مشکل شهرداري و اپراتورها براي نصب BTS ها
به گزارش ايلنا، جلوگيري از نصب آنتن هاي BTS سبب اختلال و کيفيت نامناسب خطوط تلفن همراه شده و اين درحاليست که شهرداري تهران به بهانه زيباسازي شهر از نصب آنتنهاي مذکور جلوگيري ميکند. شهر تهران 800 کيلومتر مربع است و با توجه به اينکه هر آنتن BTS ميتواند تقريبا 1500 متر مربع را پوشش دهد، اگر 700 BTS در تهران نصب شود، ميتوان تمام شهر را پوشش داد اما همراه اول اين موضوع را رعايت نکرده و به نصب 2700 BTS در تهران اقدام کرده و اپراتور دوم هم 400 آنتن BTS نصب کرده است.
در همين راستا پيشنهادي براي ادغام آنتنهاي همراه اول، ايرانسل و تاليا در شرکت ارتباط مشترک شهر براي ساماندهي دکلهاي مخابراتي شهر جهت استفاده اپراتورها مطرح شد تا آنتنهاي اين سه اپراتور به يک آنتن تبديل شود که نخستين مصوبات شرکت، ارائه مجوز توسط شهرداري براي اماکني بود که از حدود يک سال و نيم گذشته، اقدامات توسعه BTS در آن نقاط در تهران معوق مانده بود؛ يا شهروندان مخالف نصب آنها بودند و يا شهرداري موافق اين کار نبود که در اولين اقدام مجز نصب آنتن در 250 نقطه از شهر تهران را براي سه اپراتور صادر کرد.
مدير روابط عمومي شرکت ايرانسل درباره موانع موجود در اين خصوص به ايلنا گفت: برخي از مشترکين با توجه به بعضي از شايعات مربوط به سرطانزا و يا بيماريزا بودن آنتنهاي BTS که امواج راديو اکتيو از خود ساطع ميکنند که هيچ مرجع قانوني نيز آن را تصديق نميکند، از نصب اين آنتنها در نزديکي محل زندگي خود امتناع کرده و اين موضوع نيز سبب کيفيت نامطلوب خطوط ميشود.
کريم بيگي افزود: ايرانسل داراي سختگيرانهترين استاندارد اروپا است که گواهينامه خود را از دفتر امور حفاظت در برابر اشعه زير مجموعه نظام ايمني کشور (زيرمجموعه انرژي اتمي) اخذ کرده است. با اين اوصاف براي کيفيت مطلوب و آنتن دهي مناسب خطوط تلفن همراه درکشور بهتراست دولت موانع موجود را از سر راه بردارد تا بتوان براي ارتقا سطح ارتباطات درکشور گام برداشت.