ارتباطات

هنگام مكالمه با تلفن همراه به حريم ديگران احترام بگذاريد

خسرو وکيل آبادي در گفت وگو با خبرنگار موبنا با بيان اينکه در کشور ما آداب استفاده از تلفن همراه رعايت نمي شود ، اظهار داشت: استفاده مداوم مشترکان از تلفن همراه اين روزها به چالش مهم اجتماعي تبديل شده که اکثر اوقات مشکلات و ناراحتي هايي را بر اي اطرافيان و حتي خود فرد به دنبال دارد.
وي گفت: استفاده از اين وسيله ارتباطي همانند هر تکنولوژي تازه وارد نيازمند فرهنگ سازي است و اين مهم بايد از طريق نهادهاي فرهنگ ساز و به خصوص رسانه ها مورد توجه بيشتري قرار گيرد.
وکيل آبادي با تاکيد بر اينکه تعمق در استفاده صحيح از تلفن همراه ، مشکلات فعلي نبود فرهنگ استفاده از اين وسيله ارتباطي را برطرف مي سازد، يادآور شد: استفاده از تلفن همراه در حين رانندگي اغلب منجر به بروز تصادف و به بار آمدن خسارات جبران ناپذيري مي شود که اکثرا ناشي از فقدان فرهنگ سازي مناسب در کشور است.
وي گفت: بايد به مشترکان توصيه شود که در حـين رانندگي ابـتـدا در مـحـل مـناسبي پارك و سپـس از تـلفن همراه خود استفاده كنند و چنانچه قادر به چـنـيـن كـاري نيستند، حداقل از هندزفري استفاده کنند.
وکيل آبادي با اشاره به ريتم ها و زنگ هاي تلفن همراه مشترکان که در برخي مواقع سبب مزاحمتهاي بسياري براي ديگران مي شود، يادآور شد: مشترکان بايد يك آهنـگ ملايـم و غـيـر آزار دهنده براي زنگ تلفن خود انتخاب و بلندي آن را نيز در سطح پايين تنظيم كنند.
اين جامعه شناس با تاکيد بر اينکه مشترکان بايد در اماكن عمومي نظير كتابخانه، مساجد،کليسا، محل كار، بيمارستان، جلسات، رستوران، كافي شاپ، ميهماني ها، داخل آسانسور، تاكسي، وسايل نقليه عمومي، كلاس درس و موزه ها تلفن همراه خود را خاموش كنند،ادامه داد:در اين شرايط مشترکان بايد حداقل گوشي خود را روي منشي تلفني و يا حالت ويبره (سيستم لرزاننده) قرار دهند.
به اعتقاد وي اتاق هاي شلوغ، داخل صف ها و راهروهاي باريك مكانهاي مناسبي براي مكالمه با تلفن همراه نيست .
اين کارشناس با بيان اينکه “برخي اوقات محتواي مكالمه بايد محرمانه، خصوصي و پوشيده باقي بماند”، به کاربران تلفن همراه توصيه کرد که در مكانهاي عمومي از عنوان كردن برخي مسايل خاص، مشاجرات و اطلاعات شخصي خودداري كنند.
128/16

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا