آغاز نامنويسي MMS از امروز
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا قلمبر دزفولي در يك نشست خبري با اشاره به ارايهي سرويس MMS به مشتركان اظهار كرد: اين مجوز از طرف سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به ما داده شد و از هفته جاري اين سرويس براي مشتركان ايرانسل ارايه ميشود؛ مشتركان با قبول ضوابط و قوانين مربوطه ميتوانند از اين سرويس استفاده كنند و ثبتنام از روز سهشنبه آغاز ميشود.
او ادامه داد: تمامي مشتركان ايرانسل كه ميخواهند از سرويس MMS استفاده كنند بايد بالاتر از 18 سال سن داشته باشند اما والدين افراد زير 18 سال ميتوانند اين درخواست را اعلام كنند كه در اين صورت اينگونه مشتركان نيز ميتوانند با اجازه والدين خود و پذيرش قوانين از سرويس مربوطه استفاده كنند.
وي دربارهي دريافت شكايات مشتركان ايرانسل گفت: هدفمان اين بود اين سرويس را از طريق Call center و ايميل و فكس فراهم كنيم اما نگران برخي تبعات آن هستيم و در حال حاضر به دريافت كتبي شكايات بسنده كرديم.
او با بيان اين كه ايرانسل به دنبال الزامي كه داشت نميتوانست از قبل ثبتنام را تكميل كرده و بعد سيمكارت را تحويل مشتركان دهد خاطر نشان كرد: آشنا نبودن فروشندگان به اين سيستم و نداشتن زمان كافي باعث شد برخي از مشتركان مدارك ثبتنامشان كامل نشود اما با اين اوصاف هيچگونه اعلام مزاحمتي نداشتيم كه بدون جواب مانده باشد.
دزفولي ادامه داد: اكثر فروشندگان ما به شبكه دسترسي دارند اما شايد به دليل مراجعه زياد نتوانند اطلاعات خريداران را آنلاين به ما ارائه دهند و معمولا ارسال اين اطلاعات يك هفته طول ميكشد ولي تسهيلاتي در اختيار آنها قرار داده شده كه بتوانند اطلاعات را برخط ارسال كنند.
او گفت: ما در حال حاضر 3 هزار فروشنده داريم كه به صورت آنلاين به شبكه ايرانسل دسترسي دارند كه اين ميزان را به 6 هزار افزايش خواهيم داد و از سويي تجهيزات مرتبط نيز در اين زمينه آماده شده و تا يكي دو ماه آينده انجام ميشود و آموزشهاي لازم نيز داده ميشود كه بعد از اين مراحل در تلاشيم تا زمان را از يك هفته به كمتر از 24 ساعت كاهش دهيم.
وي در بخشي از سخنان خود با تاكيد بر اينكه اگر شرايط رقابتي بين اپراتورها فراهم باشد به نفع مردم است، دربارهي تاخير در زمان ارائهي MMS بعد از متوقف كردن آن گفت: اين سرويس از جمله خدماتي بود كه ميتواند براي ما درآمدزا باشد و در اين رابطه و تاخير تنها ادعايي كرديم كه در حال بررسي است در صورتي كه ما ميتوانستيم و ميتوانيم شكايت كنيم اما اين كار را نكردهايم.
مدير عامل ايرانسل همچنين دربارهي برقراري رومينگ بين شركت ارتباطات سيار با شبكه ايرانسل تصريح كرد: از زمان شروع فعاليت، درخواست برقراري رومينگ را با شركت ارتباطات سيار داريم كه تا به امروز به هر دليل موافقت نشده و نظر سازمان تنظيم مقررات نيز در اين زمينه مثبت است و شايد به نوعي نيز الزام است.
دزفولي با بيان اين كه آييننامهي مزاحمت تلفني تصويب و ابلاغ شده و در حال اجرا است خاطر نشان كرد: مشتركان براي اين موضوع به برخي مراجع قضايي مراجعه ميكردند كه به زودي فرم اعلام مزاحمت تلفني را از طريق نمايندگان فروش در اختيار مشتركان قرار خواهيم داد و به سرعت پيگيري مزاحمت تلفني را افزايش خواهيم داد.
به گزارش ايسنا مدير عامل شركت ايرانسل همچنين در مراسمي كه به مناسبت دومين سالگرد آغاز به كار اين اپراتور برگزار شد گفت: از طرف سازمان سرمايهگذاري خارجي و كمكهاي اقتصادي و فني ايران به شركت MTN اجازه داده شد تا سقف 5/1ميليارد دلار به صورت وجه نقد به كشور وارد كند كه تاكنون2/1 ميليارد از سوي اين شركت سرمايهگذاري شده و در حال حاضر بيش از 250 شركت توليدي، صنعتي و خدماتي در حوزهي سختافزاري، نرمافزار و خدمات فني و مهندسي با ايرانسل در حال همكاري هستند.
او با بيان اين كه اعطاي پروانهي اين اپراتور در آذرماه سال 84 انجام شد اظهار كرد: اين شبكه در شهريورماه سال 84 راهاندازي شده و توزيع سيمكارتهاي آن در سه شهر تهران، مشهد و تبريز از مهرماه سال 85 انجام شد و در بهمنماه همان سال سيمكارتهاي اعتباري ارايه و سرويس GPRS و MMS راهاندازي شد.
وي با بيان اين كه ميزان ضريب نفوذمان در كشور در نيمه دوم سال 82 رقم 3 درصد بوده كه اين عدد به 12 درصد در آبانماه 84 افزايش يافت گفت: در مهرماه سال 85 اين ضريب نفوذ به 17 درصد رسيد و ميتوان گفت كه از اهداف برنامهي چهارم جلوتر هستيم و در حال حاضر نيز به ضريب نفوذ بيش از 52 درصد در كشور رسيدهايم.
او با تاكيد بر اين كه ايرانسل در سطح كشور در حال حاضر 8 مركز سوئيچ فعال دارد كه در تهران دو مركز عمده وجود دارد تصريح كرد: در حال حاضر 634 شهر و دهستان كشور تحت پوشش قرار گرفته و سهم بازار ما در طول يك سال گذشته از كل سهم بازار كشور 51 درصد بوده و شركت ارتباطات سيار نيز 49 درصد بود كه اگر بخواهيم كل بازار را بين ايرانسل و مابقي اپراتورها تقسيم كنيم ما 34 درصد سهم و ارتباطات سيار 65 درصد و يك درصد را نيز بقيه اپراتورها به خود اختصاص ميدهند.
دزفولي ملاك و معيار را مشتركان فعال در شبكه دانست و افزود: اپراتور دوم كمتر واگذاري سيمكارت را به عنوان ملاك در نظر ميگيرد؛ تا به حال 6400 BTS در 614 شهر نصب و راهاندازي شده و در حال بهرهبرداري است كه تا پايان سه ماهه سوم به 7324 BTS افزايش داشته است.
وي با اشاره به پوشش جادهيي در كشور گفت: بر اساس پروانه بايد تا پايان سال دوم قرارداد يعني تاريخ 19تيرماه جاري ميزان 4430 كيلومتر جادههاي اصلي تحت پوشش قرار ميگرفتند كه اين ميزان در حال حاضر 4530 كيلومتر شده است و به طور كلي ميتوان گفت ايرانسل 60 درصد پوشش جمعيتي داشته و بيش از 600 شهر كشور و بيش از 5100 كيلومتر از جادههاي كشور را پوشش داده است.
دزفولي ايجاد شبكهي توزيع و فروش گسترده از طريق بيش از 6 هزار نمايندگي فروش و خدمات پس از فروش را از ديگر موارد و عملكردهاي ايرانسل برشمرد و گفت: ارايه بيش از 30 نوع محصول و سرويس متنوع از ديگر عملكردهاي ما است و در بحث سرويسها و محصولات ايرانسل مجموعا 37 سرويس وجود دارد كه 60 درصد سرويسها براي اولين بار توسط ايرانسل در كشور عرضه ميشود و در حال حاضر 11 توزيع كننده اصلي با ايرانسل در حال فعاليت هستند.
او خاطر نشان كرد: ايرانسل يك مركز Call center دارد كه مشتركان سيمكارتهاي دايمي ميتوانند براي ارايه درخواستهاي خود با شماره 130 و سيمكارتهاي اعتباري با شماره 140 تماس بگيرند؛ سياست ما نيز توسعه اين مركز است.
وي در ادامه با اشاره به آمار متوسط نگه داشتن تماس به علاوه زمان پاسخگويي گفت: اين رقم 113 ثانيه است و زمان انتظار در حال حاضر 8 ثانيه است كه اين رقم20 برابر نسبت به سال گذشته كاهش يافته است.
مدير عامل شركت ايرانسل در ادامه با بيان اين كه در بخشي اشتغالزايي در حال حاضر 1205 نفر در داخل شركت ايرانسل فعاليت ميكنند گفت: ميزان محاسبات اوليه و كل اشتغال ايجاد شده طي اين مدت 25 هزار نفر است.
وي با بيان اين كه منافع مادي اين پروژه براي دولت در حدود 18 هزار ميليارد ريال است دربارهي دستاوردهاي ايرانسل در طول 2 سال گذشته در كشور گفت: تحقق خصوصيسازي و ايجاد بستر مناسب براي سرمايهگذارن خارجي، تحقق سياستهاي دولت نهم و مجلس هشتم در خصوص تثبيت و كاهش قيمتها، افزايش ضريب نفوذ و تحقق ضريب نفوذ تلفن همراه فراتر از برنامه در اجراي پروژههاي بزرگ و مشترك داخلي و خارجي و كاهش تصديگري دولت و افزايش درآمدهاي آن از جمله دستاوردهاي ايرانسل بوده كه به طور كلي در حوزههاي بينالمللي، ملي، خصوصيسازي، رقابت و غيره مطرح بوده است.