ارتباطات

نامزدهاي ايراني در اجلاس جهاني استاندارد سازي برگزيده شدند

 گروه 13 حوزه مربوط به سرويسهاي NGN (نسل آينده شبکه  NEXT GENERATION NETWORK ) و گروه 15 حوزه هاي مرتبط با فيبر و دسترسي (ACCESS) را پوشش مي دهند.
 به گزارش موبنا به نقل از روابط  عمومي شرکت مخابرات ايران ، در اجلاس جهاني استاندارد سازي 2008 كه تعداد بسياري ازنامزدهاي غربي نيز در آن شركت داشتند، مدير كل طرح و مهندسي شركت ارتباطات سيار به عنوان نايب رييس گروه مطالعاتي 13 كه حوزه مربوط به سرويس‌هاي NGN و موبايل را تحت پوشش دارد،  انتخاب شد.
  اجلاس جهاني استاندارد سازي 2008 ( WTSA) از تاريخ 30 مهرماه تا 9 آبان‌ماه و با حضور دو هيات از شركت مخابرات ايران و وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات در شهر ژوهانسبورگ آفريقاي جنوبي برگزار شد.
  نشست دوره اي  )WTSA اجلاس  جهاني استاندارد سازي )  هر چهار سال يکبار و با هدف مشخص سازي رويکرد و جهت گيري، ساختار و سياستهاي ITU-T   (اتحاديه جها ني مخابرات ) ايجاد گروههاي مطالعاتي ، مشخص کردن برنامه کاري مورد انتظار گروه هاي مطالعاتي ، و رئيس و نايب رئيس گروههاي مطالعاتي برگزار مي شود .
  سمپوزيوم استاندارد هاي جهاني ( GSS ) نيز قبل از هر WTSA برگزار مي شود و هدف آن گردهمايي همه سازمانهاي استاندارد سازي براي کاهش شکاف فاصله استاندارد سازي ، بهبود همکاري ها ،  امکان دسترسي  و توانمندي ICT در قبال تغيير آب و هوا است .
هيات مخابرات ايران در اين اجلاس دو سند مطالعاتي درباره‌ تغيير ساختار گروه‌هاي مطالعاتي، شناسايي سرويس‌هاي IMT و نيازهاي سرويس و سازگاري محصولات بر پايه‌ NGN ارايه داد كه مورد استقبال و تقدير رييس كميته چهار( كميته ساختار و سازماندهي) از استراليا واقع شد. همچنين داوود دهقان، مدير كل طرح و مهندسي شركت ارتباطات سيار به عنوان نايب رييس گروه مطالعاتي 13 كه مرتبط سرويس‌هاي NGN و موبايل است، و محمدرضا عباسي، معاون بين‌الملل سازمان تنظيم مقررات از هيات مخابرات ايران به عنوان نايب رييس گروه مطالعاتي 15 (فيبر و ACCESS) انتخاب شدند.
در اين اطلاعيه به نقل از يوسف‌پور، سرپرست گروه اعزامي به ژوهانسبورگ آمده است: داوود دهقان به عنوان معاون گروه كاري 13 انتخاب شد كه نامزدهاي  زيادي از كشورهاي غربي هم وجود داشت و ما اميدواريم كه با انتخاب اين عضو از هيات مخابرات ايران، حضور قوي‌تري را در جلسات و جامع استانداردسازي مخابرات داشته باشيم زيرا حضورنمايندگاني  از كشور ايران در ITU كه مهد نوآوري و فناوري‌هاي جديد حوزه ICT است مي‌تواند براي ايران بسيار مثمر ثمر باشد.
عضو هيات مديره شركت مخابرات ايران گفت: اجلاس WTSA هر چهار سال يك بار تشكيل مي‌شود و در مورد مسايل استانداردسازي شبكه‌ها و تجهيزات مخابراتي به بحث و تبادل و نظر مي‌پردازند.
در اين بين كميته مشورتي T-SAG فعاليت‌هاي 13 گروه مطالعاتي ITU را بررسي كرده و پيشنهاداتي را  كه اين گروه‌ها ارايه مي‌دهند ،  به صورت مصوبه نهايي درمي‌آورد تاکشورهاي عضو با توجه به اين پيشنهادات برنامه‌ي كاري مخابراتي‌شان را جلو ببرند.
به گفته‌ي وي، به علاوه پنج كميته با تمرکز بر  بودجه، ويرايش، روش‌هاي كاري، ساختار و راهبردي، چارچوب فعاليت‌هاي آينده اجلاس را بررسي مي‌كند.
عضو هيات مديره شركت مخابرات ايران افزود: در اين اجلاس ،184 پيشنهاد ارايه شد كه ازميان آنها دو پيشنهاد به جمهوري اسلامي ايران مربوط مي‌شد و معمولا تصميم‌گيري‌ها برروي پيشنهادات بر اساس اجماع است.
وي ادامه داد: در مجموع حدود 900 نفر در WTSA از 100 كشور جهان شركت داشتند و از جمله مسايل مطرح شده در اين اجلاس علاوه بر موضوعات مشخص شده قبل، مي‌توان به بحث قابليت برون سپاري، واگذاري توزيع آدرس‌هاي IP نسخه‌ 6 به ITU، تغييرات آب و هوا و تاثير آن بر ICT و امكان استفاده افراد معلول از امكانات مخابراتي اشاره كرد.
بحث قابليت برون‌سپاري توسط گروه كشورهاي عربي (Arab State) ، براي كاهش شكاف ديجيتالي بين كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه مطرح شد كه از اين طريق اين  كشورها بتوانند از بار ترافيكي شبكه‌هاي مخابراتي‌شان كم كنند، اما اين طرح مورد موافقت همه كشورها قرار نگرفت.
يوسف پور  گفت: درمورد تغييرات آب و هوا و تاثير آن بر ICT نيز ذكر شد كه از اين به بعد تجهيزاتي كه در حوزه‌ي ICT توليد مي‌شوند بايد قابليت بازيافت داشته باشند.
117/16/162

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا