خواندنی

آخرین حرف‌های مهران دوستی

مهران دوستی در حالی که سی‌وسومین سال حضور در رادیو را می‌گذراند و در این مدت توانسته بود با اجرای برنامه‌هایی چون «نشانی»، «عصر پرتقالی»، «رادیو من» و «کافه رادیو» شنوندگان بسیاری را جذب این رسانه کند، صبح شنبه در سن 59 سالگی و به طور ناگهانی درگذشت.

اگرچه بیماری قلبی این گوینده‌ی پیشکسوت و جراحی عمل قلب بازی که بر روی او انجام شد در مقطعی علاقمندان به صدای این هنرمند را نگران وضعیت سلامتی‌اش کرده بود، اما کمتر کسی فکر می‌کرد که این صدای مخملی یک‌باره در رادیو خاموش شود.

مهران دوستی در طول دوره‌ی کاری به ندرت به مصاحبه تمایل نشان می‌داد و روی عکسی که بر روی خبر قرار می‌گرفت هم بسیار حساس بود. او بعد از چند مصاحبه با ایسنا پس از اینکه از عکس تکراری که در همه خبرها استفاده می‌شد گله کرد، عکسی سیاه و سفید را برایمان فرستاد و از ما خواست که از این پس از این عکس استفاده کنیم؛ عکسی که در این گزارش هم استفاده شده است.

او این اواخر اجرای برنامه «کافه رادیو» را بر عهده داشت که شنبه در غیابش در فضایی سنگین توسط فرزاد حسنی اجرا شد. دوستی به خبرنگار ایسنا گفته بود که «کافه رادیو» جوان‌پسند و شیک است.

و همین ویژگی‌ها باعث شده بود که در این مدت اجرای کافه رادیو را از دست ندهد.

آخرین حرف‌های مهران دوستی

دوستی درباره‌ِ بازگشتش به رادیو پس از عمل جراحی قلب باز، خاطرنشان کرده بود که در دوران نقاهتش به سر می‌برد ولی گاهی به رادیو هم می‌رود و به شکل محدود در برنامه «کافه رادیو» و «رادیو پیام» اجرا می‌کند.

این گوینده پیشکسوت رادیو در آخرین صحبت‌هایش اعلام کرده بود که دیگر در برنامه «رادیو من» حضور ندارد و هر هفته یک مجری و گوینده در این برنامه حضور پیدا می‌کنند و آن‌را اجرا می‌کند.

مهران دوستی در زمانی که در دوران استراحت کاری به سر می‌بُرد، با اشاره به موفقیت‌آمیز بودن عمل جراحی قلب باز خود، گفته بود: به لطف خدا و با دعاهای مردم عملم خیلی موفقیت‌آمیز بود و باید تشکر ویژه‌ای از پزشک معالجم بکنم که این کار را هنرمندانه انجام دادند.

این هنرمند تازه درگذشته همچنین در بخشی دیگر از آخرین صحبت‌هایش درباره انتصاب محمد سرافراز به عنوان رییس جدید صداوسیما اظهار کرده بود: ایشان از همکاران خوب ما هستند و ان‌شاء‌الله که موفق باشند. آقای سرافراز تقریبا هم دوره‌ی بنده بودند و در یک دوره وارد صداوسیما شدیم. من امسال وارد سی و سومین سالی شده‌ام که به رادیو آمده‌ام.

این گوینده پیشکسوت رادیو همچنین درباره‌ی ویژگی‌های برنامه «کافه رادیو» که موفق به کسب جایزه از جشنواره رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه ( ABU ) شده بود، خاطرنشان کرده بود: این برنامه جوان‌پسند‌ و شیک است و زبانی که در آن استفاده می‌شود زبانی کاملا رادیویی و از جهتی زیبا،‌ کوتاه و رساست.

وی در گفت‌و‌گویش اعلام کرده بود که جایزه‌ای که به «کافه رادیو» اهدا شده است، برای خانواده‌ی بزرگ رادیوست و نشان دهنده‌ی این است که اگر ما به سمت سبک‌های جدید از جمله برنامه‌های شخصیت محور برویم،‌ رادیو می‌تواند جوایز بی‌شماری را برای ایران به ارمغان بیاورد که یکی از آنها ABU است.

دوستی در بخشی دیگر از آخرین گفته‌هایش در پاسخ به اینکه تا چه میزان برنامه‌های رقیبانش از رادیوهای کشورهای دیگر را شنیده و دنبال کرده است‌؟ گفته بود: این برنامه‌ها را از طریق دوستانی که در شبکه‌های اجتماعی بودند شنیدم. آنها هم برنامه‌های شخصیت محور به این معنایی که ما کار کرده‌ایم بودند،‌ اما به زیبایی کافه رادیو نبودند.

متنی که برای داوران ترجمه و عرضه شد،‌ کاملا رادیویی بود و آنها هم لذت بردند. از طرفی پیش از این در ABU داور بودم در نیتجه عواملی که در آنجا هستند با نام من آشنا هستند و معمولا برنامه‌های ما را دقیق گوش می‌دهند اما حمایت‌های محمد حسین صوفی (معاون صدا) و بهنام احمدپور‌ (مدیر شبکه جوان) این برنامه را به جلو هُل داد.

مهران دوستی متولد سوم بهمن ۱۳۳۵ – بود که 9 صبح دوم خرداد ماه به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان درگذشت. این هنرمند فقید مهر ماه سال گذشته در بیمارستان شهید رجایی بستری و تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته بود و برای مدتی از رادیو دور بود. مهران دوستی گویندگی برنامه‌های شبکه رادیویی جوان و رادیو پیام را بر عهده داشت.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا