این پروژه با عنوان «پرچم بینالمللی سیاره زمین» توسط اسکار پرتفلدت از دانشکده طراحی بکمانز در استکهلم سوئد طراحی شده و از طرح هفت حلقه بهم پیوسته با زمینه آبیرنگ بهره برده است.
زمینه آبی این پرچم نشانگر آب و جزء اصلی حیات در زمین بوده و طراحی حلقهها به معنی آن است که همه انسانها بدون در نظر گرفتن مرزهای ملی، در سیاره زمین سهیم هستند.
پرتفلدت همچنین در تصاویری، امکان استفاده از این پرچم را در مأموریتهای احتمالی به فضا و مریخ به تصویر کشیده است.
اندازه این پرچم مشابه بسیاری از پرچمهای کشورهای دیگر با نسبت دو در سه است. طراحی شکل حلقهها بر روی پرچم نیز شبیه گل است که نشانگر مرتبط بودن مستقیم یا غیرمستقیم همه چیز بر روی کره زمین است.
پرتفلدت، در این ایده ، از یک تمایل برای نمایش محل زندگی انسان در زمین در زمان کاوش جهان در آینده الهام گرفته است. اگرچه به گفته وی، هفت حلقه لزوما نشانگر قارههای زمین نیستند.
وی اظهار کرد: من این پرچم را طراحی کردهام تا هزاران سال باقی بماند و در آن زمان نیز مناسب باشد. برای مثال این پرچم بر روی فضاپیمای وویجر ۱ که ۴۰ هزار سال بعد به ستاره دیگر خواهد رسید، عالی میشد، اما ممکن است ما در آن زمان تصمیم بگیریم دیگر قاره نداشته باشیم یا چند قاره با اهم ادغام شوند.
همچنین در یک تصویر، فضانوردی بر روی مریخ به نمایش درآمده که پرچم زمین را روی مریخ میگذارد. پیش از این ناسا در سفر سرنشیندار خود به ماه، از پرچم آمریکا استفاده کرده بود. اما پرتفلدت معتقد است که در سفرهای آینده، پرچم بینالمللی زمین میتواند متناسبتر باشد.