خواندنی

بعد از خوردن هندوانه و خربزه آب نخورید

خربزه و هندوانه از میوه‌های فصل تابستان هستند ولی باید هنگام مصرف این میوه‌ها تدابیری را رعایت کرد، باید دانست که هندوانه دارای طبیعت سرد و تر و خربزه طبیعت گرم و تَر است، بنابراین هندوانه برای سرد مزاجان مضر است و موجب بروز مشکلاتی می‌شود.

خواص هندوانه

-هندوانه موجب تسکین تیزی صفرا, خون و تسکین تشنگی می‌شود.

– مصرف هندوانه موجب تولید خون رقیق و بلغم شیرین می‌شود و بسیار رطوبت بخش است.

-رطوبت بدن را زیاد می‌کند و ادرار آور است.

-خوردن هندوانه بلافاصله بعد از غذا مضر است.

-مصرف ناشتای هندوانه به خصوص در هوای گرم و تشنگی زیاد مضر است.

-مصلح هندوانه عسل و بهتر است, بعد از مصرف آن کمی عسل مصرف شود تا از ضررهای آن کاسته شود.

در این باره علی اصل متخصص طب سنتی معتقد است: مصرف آن بدون مصلح در سرد مزاجان موجب ضعف نیروی جنسی و درد مفاصل می‌شود.

خواص خربزه (بِطیخ)

– مصرف خربزه سبب افزایش رطوبت مغز و بدن می‌شود.

-چاق کننده بوده، باعث افزایش شیر، عرق، ادرار می‌شود.

– مصرف آن در گرم مزاجان به خصوص در مناطق گرم مضر است.

-باید از مصرف خربزه هنگام گرسنگی و ناشتا اجتناب کرد.

– مصرف خربزه بلا فاصله بعد از غذا مضر است.

-مصرف آب بعد از خوردن خربزه مضر است.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا