۱۳۲ میلیارد ریال برای مرمت آثار باستانی بوشهر تخصیص یافت

علی ذاکری در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه استان بوشهر از آثار تاریخی منحصر بفردی  برخوردار است اظهار داشت: بیش از یک‌هزار اثر تاریخی در این استان وجود دارد که 298 اثر آن در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.

وی، با بیان اینکه استان بوشهر با داشتن آثار تاریخی کهن به عنوان استان تاریخی مطرح است تصریح کرد: استان بوشهر دارای پیشینه تاریخی منحصر به فردی است به گونه‌ای که وجود صدها اثر تاریخی از شش هزار سال پیش نشان از قدمت تاریخی این استان است.

معاون میراث فرهنگی استان بوشهر با اشاره به اینکه بندر تاریخی سیراف در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت می‌شود افزود: برای ثبت این بندر تاریخی مدارک و مستندات مهم تاریخی ارسال شده است که اکنون مراحل ثبت آن طی می‌کند.

ذاکری با بیان اینکه ثبت بندر تاریخی سیراف در فهرست میراث جهانی یکی از اقدامات ارشمند است گفت: بندر تاریخی سیراف با قدمت چند هزارساله نشانه روشنی از سیادت تاریخی ایران بر آبهای خلیج فارس است.

وی، قلعه ساسانی شیلاو، قبور سنگی، مسجد امام حسن بصری، بازار، چاه‌های سنگی و منازل مسکونی تاریخی را از آثار مهم بندر تاریخی سیراف نام برد و تصریح کرد:  این ابنیه‌های تاریخی هر ساله مورد بازدید توریست‌ها و گردشگران داخلی قرار می‌گیرد.

معاون میراث فرهنگی استان بوشهر خاطرنشان کرد: کوره‌های سفال سازی، آرامگاه ابن سیبویه، مسجد جامع سیراف و عمارت شیخ جبار نصوری از دیگر آثار به جا مانده در بندر سیراف است.

ذاکری با بیان اینکه آرامگاه سیبویه، قبور صخره‌ای و مسجد جامع درفهرست آثار ملی به ثبت رسیده‌اند گفت: قلعه نصوری در سیراف به عنوان پردیس سیراف به عنوان واحد اقامتی و پذیرایی تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به مرمت و بازسازی آثار تاریخی استان بوشهر گفت: مرمت و احیا آثار باستانی یکی از مهم‌ترین رسالت‌های میراث فرهنگی است که دراین راستا برای مرمت 40 اثر تاریخی استان بوشهر 132 میلیارد ریال تخصیص یافت.

وی بیان کرد: از اعتبارات یادشده 80 میلیارد  ریال از محل اعتبارات تملک دارایی و 52 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی تامین شده است.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا