ارسال پیشنهادات و وظایف وزارت ارتباطات در برنامه پنجم به دولت

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، عبدخضرکامرانی گفت: این پیشنهاد در راستای اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی و با توجه به تغییر وظایف دولت مطرح شده است.
وی ادامه داد: بر همین اساس وزارت ارتباطات باید در اجرای سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه کشور نسبت به ایجاد ساختارهای مناسب برای ایفای وظایف حاکمیتی در بخش، اقدام کند.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اهداف کلان در نظر گرفته شده برای تنظیم این برنامه خاطر نشان کرد: توسعه و تأمین زیرساخت های ارتباطی مورد نیاز بخش های دولتی و غیر دولتی در سطح کشور و بین الملل با ویژگی های یکپارچه، پایدار، ایمن، با کیفیت مطلوب و امنیت بالا روز آمد و رعایت مدیریت بحران، از جمله این اهداف محسوب می شود.
وی ادامه داد: افزایش دسترسی خدمات عمومی اجباری مخابراتی و فناوری اطلاعات مطابق با استانداردهای بین المللی از دیگر اهدافی کلان است که در تنظیم برنامه پنجم توسعه، مورد توجه قرار گرفته است.
وی در خصوص فرصت های موجود در حوزه ICT تصریح کرد: موقعیت جغرافیایی مناسب برای ارایه سرویس به کشورهای هم جوار، افزایش اپراتورها و وجود جمعیت جوان و تحصیل کرده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از جمله فرصت های موجود در این بخش است.
کامرانی تصریح کرد: از دیگر فرصت هایی که در حوزه ICT وجود دارد و در تنظیم برنامه پنجم مدنظر قرار گرفته می توان به امکان صدور خدمات فنی و مهندسی و حضور در بازارهای مخابراتی و IT برخی کشورها، وجود شرکت های متعدد و توانمند تولید کننده داخلی و آزادسازی و امکان جذب سرمایه های خارجی اشاره کرد.
وی با بیان این مطلب که زیرساخت های ایجاد شده در کشور، موجب شده نقاط قوت بسیاری در این حوزه ایجاد شود، گفت: برخورداری از شبکه ارتباطات زیرساخت یکپارچه امن و توسعه پذیر با مدیریت متمرکز در سطح کشور، از جمله نقاط قوت این بخش محسوب می شود.
وی افزود: بر همین اساس، برنامه پنجم توسعه کشور با تحلیل واقعیت های موجود در حوزه ICT و همچنین در نظر گرفتن چشم انداز ملی آینده تهیه و تدوین شده است.
وی تأکید کرد: در حال حاضر این برنامه به دولت ارایه شده و در صورت تصویب به عنوان یک سند راهبردی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا