فید

مدال طلای قاچاق به لوازم آرایشی و بهداشتی رسید

به گزارش موبنا، روح الله بیگی ئیلانلو درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از پیشی گرفتن قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی بی کیفیت از مواد مخدر درکشور،گفت:متاسفانه اوج گیری قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی درکشور علاوه بر نابودی تولید با کیفیت داخلی سلامت مردم را نیز نشانه گرفته است.

نماینده مردم میاندوآب،شاهین دژ و تکاب درمجلس شورای اسلامی،با تاکید برضرورت مقابله با واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق به کشور،افزود:متاسفانه درسایه غفلت مسئولان سالانه مبالغ هنگفتی که می تواند به چرخه درآوردن تولید ملی را موجب شود،از کشور خارج شده و به اقتصاد ملی لطمه می زند.

قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی توجیه منطقی ندارد

این نماینده مردم درمجلس نهم، با بیان اینکه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی بی کیفیت قاچاق به کشور با وجود کافی بودن تولید ملی برای رفع احتیاج نیاز داخلی توجیه منطقی ندارد،تصریح کرد: دولت باید ضمن مقابله با هرنوع قاچاقی درکشور به حمایت از تولید ملی بپردازد.

وی با تاکید براینکه درکشور ما واردکننده‌های رسمی تحت فشارهای بسیاری قرار دارد،تاکید کرد: زمانی که هزینه‌های تولید سربه فلک کشیده و پرداخت عوارض و مالیات تولید ازعهده تولید کننده خارج است، بسیاری از افراد به جای پیوستن به چرخه تولید واردکننده محصولات آن هم به صورت قاچاق خواهند شد که نمونه این موضوع در قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی به کشور با آمار بیش از 90 درصدی آن است.

ضرورت تدوین راهکاری برای مقابله با قاچاق درکشور

بیگی ئیلانلو با بیان اینکه افزایش تعرفه واردات نیز نتوانسته جلوی قاچاق کالاها و محصولات خارجی بی کیفیت به کشور را بگیرد،افزود: دولت باید با ایجاد کارگروهی منسجم نسبت به مسدودکردن مبادی ورود کالاهای قاچاق به کشور اقدام کند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی،با اعلام آمادگی کمیسیون متبوعش برای کمک به دولت جهت مقابله با قاچاق کالا و محصولات بی کیفیت به کشور،افزود: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برای مرکز توجه قرارگرفتن تولید ملی باید مدنظر مسئولان قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، رییس انجمن واردکنندگان فرآورده‌ها‌ی آرایشی، بهداشتی و عطریات گفت: 70 درصد از محصولات آرایشی و بهداشتی به شکل قاچاق وارد کشور می‌شوند که اغلب کالاهای بی‌کیفیت‌ چینی هستند و بین 80 تا 90 درصد لوازم و کالاهای آرایشی در ایران به صورت قاچاق از طریق مرزهای شرقی و غربی وارد ایران می‌شوند و آن دسته از آن‌ها که دارای مارک‌های معروف اروپایی یا امریکایی هستند تقریبا همه قلابی بوده و به طرز ماهرانه‌ای در چین، تایلند و ترکیه جعل شده و روانه بازار ایران می‌شوند.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا