بازی کلش اوکلنز (Clash of Clans)، ساخت کشور اتریش دومین بازی آنلاین محبوب در میان ایرانی ها پس از بازی «تراوین» آلمانی است. کلش یا برخورد قبایل یک بازی استراتژیک است که براساس ایجاد یک سرزمین واحد و همکاری با بقیه برای پیروزی در نبرد با سایر رقبا پیش می رود. اما این بازی به تازگی باعث ایجاد دغدغه ها و چالش هایی شده است، به طوری که حتی پلیس سایبری کشور نیز درصدد ایجاد راهکارهایی به منظور کاهش آسیب های این بازی برآمده است. براساس این گزارش، گرچه این بازی در ابتدا به صورت رایگان آغاز می شود اما به گونه ای سیاستگذاری شده است که گیمرها را به خرج کردن پول وا می دارد.
گیمرها در این بازی، خرید و فروش های بسیاری انجام می دهند که صرفا به فضای مجازی محدود نمی شود و بسیاری از این مبادلات از طریق کارت به کارت صورت می گیرد. خریداری بیت کوین یا همان پول مجازی و نیز فروش اکانت توسط گیمرها موفق به گیمرها تازه کار و یا درجا زده بیشترین مبادلات تجاری رایج است که در میان گیمرهای ایران مشاهده می شود. گرچه تاکنون آمار دقیقی از رقم داد و ستد انجام شده در این بازی اعلام نشده، اما تخمین زده شده است که این اقدام منجر به خروج میلیون دلاری ارز از کشور شده است.
از سوی دیگر، تجارت در کلش خطرات و تهدیدات دیگری را نیز برای گیمرها در بر دارد. به طوری که پلیس سایبری هشدار داده است سوءاستفاده های همه جانبه و همچنین کلاهبرداری از گیمرهایی که مایلند به سرعت مراحل پایانی این بازی بسرند، باعث شده افراد سودجو اقدام به پهن کردن دام هایی در شبکه های اجتماعی، لاین، فیس بوک و نیز وبلاگ ها برای این افراد کنند. بازی کلش، علاوه بر دغدغه های اقتصادی، آسیب های اجتماعی بسیاری را نیز برای نوجوان ایجاد کرده است. به طوری که باعث ایجاد نگرانی هایی در خانواده های ایرانی بابت افت تحصیلی فرزندانشان شده است.