یک لطیفه متفاوت!
لطیفه با موز كاراملایز شده
مواد لازم:
سفیده تخممرغ 6 عدد
زرده تخممرغ 7 عدد
شكر 7 ق غ (معادل 175 گرم)
آرد 6 ق غ (معادل 160 گرم)
وانیل نصف ق چ
موز كاراملایز شده به میزان لازم
سس کارامل به میزان دلخواه
خامه فرم گرفته به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا سفیدههای تخممرغ را داخل كاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا كاملا پف كرده، خشك و پنبهای شوند. سپس تمامی شكر را آرام آرام با قاشق روی سفیدهها میپاشیم و آنقدر هم میزنیم تا سفیده كاملا فرم بگیرد.
2. در این مرحله زردههای تخم مرغ را یكی یكی به مواد اضافه میكنیم. همچنین وانیل را نیز مابین زردهها اضافه میكنیم. در این مرحله دیگر از همزن برقی استفاده نمیكنیم و آرد را به تدریج با الك در چند مرحله روی مواد میریزیم و با لیسك به شكل دورانی به خورد مواد میدهیم و سپس مواد را داخل كیسه قیف با ماسوره سر صاف ریخته، داخل سینیای كه آن را چرب كردهایم میریزیم. میتوانیم به جای چرب كردن از كاغذ روغنی استفاده كنیم. (اندازه لطیفه كاملا دلخواه است ولی در زمان پخت آن تاثیر میگذارد.)
3. سینی را روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم كردهایم قرار میدهیم و تا جایی كه لطیفهها كمی طلایی شوند آنها را میپزیم؛ مدت زمان پخت هم از 10 تا 30 دقیقه بستگی به اندازه لطیفهها دارد. در نهایت بین لطیفهها را همانند تصویر كمی خامه فرم گرفته میریزیم و دو تا دو تا آنها را به هم میچسبانیم سپس روی آنها موزكاراملایز شده قرار میدهیم و سس كارامل میریزیم.