خواندنی

گیاهخوارها هم می‌توانند غذاهای متنوع بخورند!

 

سوپ سبز

مواد لازم برای 5 نفر

2 ق س روغن‌زیتون
2 عدد ساقه کرفس
2 عدد هویج
4 حبه سیر رنده شده
1 عدد تره‌فرنگی خردشده
2 عدد سیب‌زمینی
2 /1 یک عدد قرص عصاره سبزیجات
2 /1 1 پیمانه نخود سبز پخته
1 پیمانه جعفری تازه
2 ق س آب‌لیموی تازه
به میزان لازم نمک و فلفل
مقداری ماست برای تزئین
2 ق س سبزی معطر

طرز تهیه:

1.  ابتدا سبزیجات را آماده کنید. به این صورت که کرفس را بعداز شست و شو خردکنید. سیب‌زمینی‌ها را هم بشویید، پوست بگیرید و   به‌صورت مکعب‌های بزرگ خردکنید.هویج‌ها را هم پوست بگیرید و سپس خردشان کنید.

2. حالا مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید سپس آن را روی حرارت قرار دهید. هویج،سیر و کرفس را داخل آن بریزید و کمی مواد را باهم تفت دهید. اکنون تره‌فرنگی خردشده را به مواد اضافه کرده و آنها را خوب باهم مخلوط‌کنید. سیب‌زمینی،سبزی معطر،نمک و فلفل را هم اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و آنها را به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

3. اکنون 3-2 پیمانه آب به همراه نصف قرص عصاره سبزیجات به مواد اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و به مدت 20-15 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات نرم شوند. حالا نخودفرنگی،جعفری و آب‌لیموی تازه را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه باهم بپزند. سوپ را بچشید و اگر نیاز بود نمک بیشتری به آن اضافه کنید.

4. حالا مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مایه سوپ کاملاً نرم و کرمی شود سپس سوپ را در ظرف موردنظرتان بریزید، آن را با مقداری ماست و کمی فلفل سیاه تزئین کرده ، سرو کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا