فید

مخالفان روحانی به سیم آخر زدند!

حمید رسایی نماینده تهران گفته است « لایحه برجام و رسیدگی به طرح عدم کفایت سیاسی روحانی به عنوان تنها کارهای عقب مانده مجلس هستند.»

اظهارات روز گذشته مجید انصاری در گفتگو با آفتاب یزد با واکنش تند اعضای جبهه پایداری رو برو شد.معاون پارلمانی رییس جمهور گفته بود نمایندگان مجلس به جای به جریان انداختن طرح استیضاح‌های متعدد به طرح‌ها و لوایح عقب افتاده رسیدگی کنند.وی ضمن محترم‌شدن حق نمایندگان تاکید نموده بود با توجه به اینکه مجلس فعلی در سال پایانی خود است مطمئنا به بررسی تمام این طرح‌ها و لوایح نخواهد رسید.اما این اظهارات با پاسخ تند حمید رسایی عضو جبهه پایداری مواجه شد.او در پست اینستاگرامی خود، از بررسی لایحه برجام و رسیدگی به طرح عدم کفایت سیاسی روحانی(!) به عنوان تنها کارهای عقب مانده مجلس یاد کرده است.او گفته است که علی لاریجانی مانع به جریان افتادن این طرح شده است. این اظهارات در شرایطی مطرح شده است که به نظر می‌رسد برخلاف نامگذاری امسال و همدلی دولت و مجلس است و از سوی دیگر بسیار بعید به نظر می‌رسد غالب نمایندگان چنین دیدگاهی داشته باشند.لایحه برجام هر چند مدت هاست که به یکی از چالش‌های مابین دولت و مجلس تبدیل شده و تشکیل کمیسیون برجام برای بررسی آن نیز مطرح است، اما طرح عدم کفایت سیاسی روحانی در مجلس، تازگی‌هایی از جنس حرف‌های خود رسایی دارد و البته این بخش صحبت‌های او هم جالب است اینکه می‌گوید مانع برسر ارائه طرح عدم کفایت سیاسی، علی لاریجانی رئیس مجلس است، انگار که باقی نمایندگان چشم انتظار برای به ثمر نشاندن طرح عدم کفایت سیاسی روحانی اند و تنها سد پیشرو لاریجانی است. اما به راستی آیا باقی نمایندگان هم نظر حمید رسایی را دارند و معتقدند که باید روحانی را به زیر کشید؟
نمی خواهند شادی مردم را ببینند
غلامعلی جعفرزاده نماینده مجلس نهم در باره صحبت‌های اخیر این نماینده پایداری مجلس به آفتاب یزد می‌گوید: “کسی که این حرف‌ها را مطرح می‌کند در واقع ادبیات مجلس را بلد نیست. نماینده‌ای این صحبت‌ها را کرده است که در زمان رئیس جمهوری سابق یک بار نگفت این شخص کفایت ندارد ولی امروز از کسی انتقاد می‌کند که پرورش یافته مکتب امام است. ”
وی ادامه می‌دهد:”آیا نماینده‌ای که اینگونه صحبت می‌کند در راستای خواست دشمنان گام برنمی‌دارد؟! به‌نظرم این عده کسانی هستند که نمی‌خواهند شادی مردم را ببینند و به دنبال اهداف سیاسی خود هستند ولی مردم هرگز با آن‌ها همراهی نخواهند کرد.”
وی می‌افزاید:”مثلا در تجمعی که دو روز پیش، طرفداران این طیف مقابل مجلس انجام دادند ماشمردیم که این تجمع کمتر از 110 نفر بود. یعنی آنها با تمام لشکرکشی احزاب و گروه‌ها و رسانه‌های خود فقط همین تعداد را جمع کردند. ”
این نماینده تاکید می‌کند:” کسانی که این حرف را می‌زنند همانهایی هستند که 8 سال قرص سکوت خورده بودند.”
متن رد توافقنامه تنظیم شده است !
جعفرزاده ادامه می‌دهد: “حالا که شرایط ایران بهبود یافته و درحال رشد هستیم این افراد مخالف نمی‌توانند ببینند که می‌شود در این کشور کار کرد آنها نمی‌توانند باور کنند که می‌توان بدون دعوا و تنش چهره واقعی ایران را به نمایش گذاشت.”
نماینده رشت اضافه می‌کند: “عده‌ای از این توافق ضربه خوردند بالاخره نانخانه‌ای برایشان باز شده بود و از تحریم استفاده می‌کردند، آن هم در زمانی که مردم داشتند سختی می‌کشیدند، درحال حاضر برجام باعث می‌شود نان این افراد آجر شود شما چه انتظاری از این افراد دارید، اینها تمام بازار کسب و کارشان به هم خورده است مطمئن باشید که برای همین هیچ‌گاه برای دولت کف و سوت نمی‌زنند بلکه فریاد می‌کشند، شک نکنید.”
جعفرزاده می‌گوید: “این عده صحبت از عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور را می‌کنند، بالاخره دولت دارد مسیر خودش را می‌رود و توجهی به این مسائل ندارد. اما زمانی که نفت بشکه‌ای 140 دلار فروخته می‌شد این عده سکوت کرده بودند در آن زمان این پول‌ها در تجمعات و سخنرانی‌ها و برای دست و سوت‌زدن‌ها استفاده می‌شد، هیچ نظامی بر اقتصاد کشور حکمفرما نبود”.
این نماینده مجلس نهم اضافه می‌کند: “مجلس نمی‌تواند به دولت فشار بیاورد. این موضوع هم خیلی تمسخرآمیز است که ما یک توافق را تبدیل به قانون در کشورمان کنیم. در هیچ جای دنیا این اتفاق نمی‌افتد، جالب آنجاست گروهی هم برای کمیسیون بررسی برجام انتخاب شده اند که بالای 90 درصد آن مخالف توافق هستند این یعنی چه؟ پس از الان توافق رد است، متن رد توافقنامه تنظیم شده ا ست. اگر هم قرار باشد توافق بررسی شود بهتر است مجلس دهم این کار را بکند.”
جایگاه خودشان تنزل می‌یابد
ابراهیم نکو نماینده مجلس نهم هم در این رابطه به آفتاب‌یزد می‌گوید: “برخی افراد، مسیری که می‌روند به سمت پرتگاه خواهد بود، مطلبی که امروز از زبان چنین آقایانی بیان می‌شود حرف مردم و نمایندگان مجلس نیست بلکه حرف مخالفین دولت است که موفقیت‌های دولت را انزوای خود می‌دانند، به عبارت دیگر مدام این نمایندگان از مردم فاصله می‌گیرند. بیان این ادبیات از سوی نمایندگان زشت است و جایگاه مجلس را مخدوش می‌کند.”
نکو ادامه می‌دهد: “اینکه هر کسی نظرش را بیان کند عیبی ندارد اما شدت و بیان جملات در قالب توهین، علیه رئیس‌جمهور نشان از بغض سیاسی دارد.”
وی می‌افزاید: “باید این نمایندگان به خودشان بیایند و از مسیر صحیحی که درحال طی شدن است فاصله نگیرند.”
نکو اضافه می‌کند: “مگر می‌شود ما به مواردی ورود پیدا کنیم که منجر به نقض قانون خودمان بشود، اگر بنا باشد کاری در راستای شفاف‌سازی انجام دهیم اشکالی ندارد، اما اگر رفتار و گفتارهای این افراد در راستای اهداف سیاسی و تضعیف جایگاه دولت باشد مطمئنا جایگاه خود این افراد است که تنزل پیدا خواهد کرد.”
وی می‌افزاید: “من فکر می‌کنم باید در نظراتمان مراقب باشیم تا به شان ملت توهین نشود. به راستی طرح عدم کفایت روحانی را آقایان چگونه مطرح می‌کنند وقتی که مردم به آن دولت رای داده‌اند؟ به نظرم باید یک تجدیدنظری در این گفتارها صورت بگیرد و واکنشی از سوی بزرگان مجلس نسبت به این نمایندگان داشته باشیم.”
نکو ادامه می‌دهد: “بیان این گونه صحبت‌ها از سوی برخی نمایندگان بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و رفته رفته تا انتخابات دهم هم افزایش می‌یابد.”

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا