اولین بازتاب کشته شدن 10 نظامی سعودی
تظاهرکنندگان که اکثر آنها از خانواده های قربانیان و مجروحان نبرد در یمن هستند، بخاطر به هدر رفتن خون فرزندان شان در نبردی که به آنها ارتباطی ندارد، ناخشنودی و اندوه خود را ابراز داشتند.
آنان حکمرانان عربستان را مسوول خون های به زمین ریخته شده نظامیان عربستان دانستند.
دهها خانواده سربازان سعودی دیروز شنبه در برابر ساختمان وزارت دفاع سعودی در ریاض اقدام به راهپیمایی کردند و مراتب اعتراض خود را نسبت به اعزام فرزندان شان در نبردی که هدف آن ناشناخته است و برای عربستان هیچ سودی به همراه ندارد و به این کشور هیچ ارتباطی ندارد، ابراز داشتند.
این تظاهرات به دنبال آن انجام گرفت که به گفته رسانه های گروهی عربی شمار کشته ها و زخمی های در میان نیروهای نظامی سعودی شرکت کننده در نبردهای یمن رو به افزایش گذاشته است.
شاهدان عینی تاکید کردند که هیچیک از مسوولان سعودی به شعارها و خواسته های تظاهرکنندگان گوش فرانداد و آنها چند ساعت را در این وضعیت بسر بردند تا آنکه متفرق شدند.
عربستان بیش از پنج ماه پیش از تشکیل ائتلافی در بردارنده شماری از کشورهای عربی خبر داد که همچنان به بمباران شهرهای مختلف یمن ادامه می دهد.
سازمان ملل چندی پیش از وخامت روزافزون وضعیت انسانی در یمن بخاطر حملات هوایی رژیم سعودی هشدار داد.
سازمان بهداشت جهانی جمعه گذشته نسبت به فروپاشی وضعیت بهداشتی در یمن هشدار داد.
از ششم فروردین آغاز تجاوز عربستان به یمن تاکنون بیش از 4 هزار یمنی که شمار زیادی از آنها را کودکان وزنان تشکیل میدهند کشته شدند.
عربستان و 9 کشور عربی دیگر به جز عمان از ششم فروردین حملات هوایی و دریایی علیه گروه مقاومت مردمی یمن را آغاز کردند و تاکنون بیشتر تاسیسات زیربنایی، خدماتی، بیمارستان ها و مدارس و حتی منازل مردم این کشور را بمباران کرده اند که در اثر آن بیش از چهار هزار یمنی از جمله صدها زن و کودک کشته شده اند.
به عقیده بسیاری از کارشناسان، جنایات عربستان در یمن نسخه دیگری از رویکرد و رفتار رژیم صهیونیستی در غزه است.