ارتباطات

۵۰درصد رشد اقتصادی از تکنولوژی جدید تأثیر می گیرد

به گزارش موبنا به نقل از اداره كل ارتباطات شركت ارتباطات سيار ايران، دکتر رسول سرائیان در دومین کنفرانس «دولت همراه، آرمان شهر الکترونیک» که روز سه شنبه ۱۷ شهریورماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با بیان اینکه در ۵ سال آینده تأثیرات بنیادی در روند دیجیتالی شدن زندگی مردم شکل می گیرد گفت: این تغییرات پارادایم های جدید را شکل می دهد و تغییرات اساسی در کسب و کار، سبک زندگی رفتار مردم و … ایجاد می شود.
عضو هیأت مدیره همراه اول با بیان اینکه تلفن همراه نقش اصلی را در تغییر این پارادایم ایفا می کند اظهار داشت: جوانان نسل هزاره سوم که به آنها نسل y (جوانان بین ۱۲ تا ۳۲ سال) می گویند مهم ترین بخش از نیروی کار تا پایان سال ۲۰۲۰ را تشکیل می دهند که برخلاف نسل قبل، معلم والدین خود هستند و چگونگی استفاده از تکنولوژی را به آنها آموزش می دهند.
سرائیان در ادامه گفت: نسل y از نظر اقتصادی بیشترین پول را در دنیا خرج می کند و ارزش اقتصادی آنها بیش از ۲.۵ تریلیون دلار است. ۸۰درصد این نسل اسمارت فون دارند و ۹۴ درصد از آنها از این طریق به اینترنت وصل می شوند.
وی تصریح کرد: دولت همراه دولتی است که بتواند با استفاده از تکنولوژی های جدید بهره وری خود را بالا برد.
وی افزود: همراه اول از سال گذشته بحثی جدی را در این زمینه شروع کرده است و با استفاده از دو پلتفرم داخلی و خارجی به قوه قضائیه، وزارت بهداشت، شرکت پست، شهرداری تهران، وزارت ورزش و جوانان، نیروی انتظامی و … بر بستر سرویس های USSD، SMS، IVR و اپلیکیشن خدمت رسانی می کند.
سرائیان با بیان اینکه ظرف یکسال گذشته بالای ۴۰ میلیون اسمارت فون در ایران خریداری شده است گفت: دولت باید یک الزام استراتژیک در مورد تحولات پارادایم جدید نوآوری داشته باشد و یک پروژه ملی در این زمینه تعریف شود تا با بومی سازی این تغییرات، خودمان در داخل کشور رشد و بهره وری را به دست بگیریم.
در این مراسم دکتر سیدحسن سیدموسوی دبیر علمی کنفرانس و مشاور مدیرعامل همراه اول نیز با بیان اینکه به کارگیری تلفن همراه توسط عموم مردم برای دریافت سرویس های جدید بر پایه ارتباطات سیار با توجه به خاصیت «در هر کجا»، «در هر زمان» و «مقرون به صرف بودن» در حال افزایش است گفت: این موضوع اپراتورها را به سمتی پیش می برد تا با ارائه خدمات داده و مبتنی بر وب و دولت الکترونیک کاهش درآمد ناشی از تماس تلفنی را جبران کنند.
سید موسوی در ادامه گفت: اجزای اکوسیستم دولت همراه بر پنج اصل «قابلیت همکاری»، «امنیت»، «بازبودن»، «انعطاف پذیری» و «مقیاس پذیری» و بر پایه استانداردهای دولت همراه استوار است و خود قادر به بهبود اثربخشی در ارتباطات نیز است. مهم ترین مسأله در این بخش، مقوله تغییرات و چرخه عمر فناوری در حوزه خدمات اینترنت و همراه است که لازم است با ترغیب بخش خصوصی و عمومی برای همکاری در راستای تطبیق با فناوری های جدید صورت گیرد.
دومین کنفرانس ملی دولت همراه، با هدف ارتقای کیفیت و کمیت خدمات و تسهیل در ارائه اطلاعات شفاف به مخاطبان، همچنین فرهنگ سازی و جلب اعتماد مردم برای مشارکت هوشمندانه در این زمینه، با ارائه ۳۶ مقاله منتخب در ۶ نشست تخصصی، ۱۲ کارگاه آموزشی و برپایی نمایشگاه جانبی از میان برترین شرکت های ارائه دهد. فناوری های نوین در این حوزه برگزار شده است.
در این کنفرانس که چهارشنبه ۱۸ شهریورماه به کار خود پایان می دهد، یک مقاله با موضوع «ارائه یک چارچوب کار دولت همراه مبتنی بر مدل تداوم کسب و کار در اپراتورهای موبایل باند پهن» توسط دکتر سید موسوی و دو کارگاه، با عناوین، «دولت همراه، تجربیات موفق» و «راه کارهای سازمانی»، توسط مهندس صیدی از سوی همراه اول ارائه می شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا