تصویری

محدودیت فروش پهنای باند در ۸ استان به دلیل بدهی مخابرات

به گزارش موبنا از مهر، علی اصغر عمیدیان امروز دوشنبه در مراسم اعطای پروانه به ۷ اپراتور حوزه ارتباطات ثابت از ساماندهی حدود ۱۲۰۰ پروانه فعالیت موجود در بخش ارتباطات ثابت کشور خبر داد و گفت: در این راستا پروانه ارتباطات ثابت (FCP) به ۷ شرکت از مجموع ۱۸ متقاضی واجد شرایط اعطا شده است. همچنین تقاضای ۱۱ متقاضی باقیمانده نیز در حال بررسی است که امیدواریم تا بهمن ماه به جمع بندی برسد.

وی با اشاره به رویکرد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ساماندهی خدمات اینترنتی با رفع محدودیت تکنولوژی گفت: چندین پروانه فعالیت تا پایان سال ۹۵ در کشور صادر می شود و چهره کاملا جدیدی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور را در بر خواهد گرفت.

معاون وزیر ارتباطات از صدور پروانه ها در قالب شبکه ارتباطات ثابت (FCP)، ارائه خدمات ارتباطی ثابت (SERVCO)، TDLTE، SMP، مراکز داده، مراکز تولید محتوا، اپراتور مجازی و نیز ترابرد پذیری داده در کمیسیون تنظیم مقررات به تصویب رسیده است.

عمیدیان با اشاره به استفاده از مشاوران داخلی و مشاوران خارجی در اجرای این طرح گفت: صدور پروانه های جدید حوزه ارتباطات علاوه بر بهبود فضای کسب و کار باعث افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی و دسترسی مردم به خدمات ارتباطی در کشور خواهد شد.

وی اضافه کرد: با در نظر گرفتن الزامات شبکه ملی اطلاعات و اعطای مجوز نسل های سوم و چهارم در بخش موبایل و ورود پروانه های اپراتور مجازی و اجرای ترابرد پذیری، بخش موبایل ساماندهی می شود که امیدواریم تا یک سال آینده این پروژه به اجرا درآید.

معاون وزیر ارتباطات در مورد تغییر قیمت اینترنت با صدور پروانه های جدید گفت: با آغاز ارائه خدمات در این بخش کمیسیون تنظیم مقررات مدل های تعرفه ای در این حوزه را نیز بررسی خواهد کرد. بر این اساس از مدل تعرفه ای در سطح بین الملل بهره خواهیم برد.

ایجاد حساب کاربری برای تمامی مشترکان موبایل

عمیدیان از راه اندازی سامانه سنجش سرعت اینترنت موبایل مشترکان تا آذر ماه جاری خبر داد و گفت: قرار است اپراتور همراه اول این سامانه را در تاریخ ۱۹ آبان ماه راه اندازی کند و دو اپراتور دیگر نیز در فاصله زمانی حداقل دو هفته بعد، این سامانه را راه اندازی خواهند کرد.

وی با بیان اینکه نحوه کارکرد اینترنت مشترکان موبایل ریز جزئیات بسته های اینترنتی و استعلام باقیمانده مصرف دیتا از جمله ویژگی های سامانه سنجش سرعت موبایل خواهد بود گفت: همچنین اپراتورها ملزم شده اند که برای تمامی کاربران موبایل حساب کاربری ایجاد کنند.

محدودیت فروش پهنای باند در ۸ استان به دلیل بدهی مخابرات

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اعلام محدودیت ۵۰ درصدی در ۸ استان برای فروش پهنای باند به شرکت ارتباطات زیر ساخت خبر داد و گفت: این محدودیت به دلیل بدهی شرکت های مخابراتی در این ۸ استان ایجاد شده است.

عمیدیان با اشاره به اینکه ارزیابی های دوره ای از وضعیت کیفیت خدمات اینترنت ارائه می کنیم گفت: براساس مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات ارائه خدمات اینترنت بر مبنای قرارداد SLA برای شرکت ارتباطات زیرساخت لازم الاجرا است، گفت: با اجرای این موافقت نامه، شرکت ارتباطات زیرساخت در صورت عدم کیفیت و قطعی ملزم به ارائه غرامت به ارائه کنندگان اینترنت خواهد شد و براساس آن مشخص می شود سرویس از جایی که دریافت می شود تا جایی که به دریافت کننده نهایی می رسد چه مسیری را و با چه کیفیتی طی کرده است.

وی تصریح کرد: براساس ارزیابی های دوره ای اینترنت، فایل ترافیکی کاربر را در آورده و مشخص می کنیم که سرویس اینترنتی که دریافت می کنند در چه ساعتی قطع و در چه ساعتی وصل است و یکی از شاخص های ارزیابی سرویس دهندگان اینترنت این موضوع خواهد بود.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه وضعیت خدمات اینترنت و موبایل در کشور رو به بهبود است گفت: به عنوان رگولاتوری از این وضعیت راضی نیستیم و باید کیفیت ارائه خدمات افزایش یابد.

مزایده عمده فروشی فرکانس ارتباطات TDLTE انجام می شود

عمیدیان از تصویب اصول حاکم بر پروانه عمده فروشی خدمات ارتباطات ثابت بر مبنای تکنولوژی TDLTE در کمیسیون تنظیم مقررات خبر داد و گفت: براساس این مصوبه سه باند فرکانسی ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز به مزایده گذاشته خواهد شد.

وی اجرای این مزایده را در راستای کاهش وابستگی اپراتورهای FCP به سیم مسی عنوان کرد و گفت: در باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز امتیازات خاصی نیز برای مجموعه شرکت های دارنده پروانه FCP در نظر گرفته شده است که باید در قالب کنسروسیوم در این مزایده شرکت کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا