خواندنی
گوشت مرغ جايگزين خمير مرغ
به گفته رسول دیناروند تفاهم کلی بین سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی به عمل آمده است كه مشکل خمیر مرغ حل شود. طبق آن چیزی که از اول هم درخواست شده بود، علاقه سازمان غذا و دارو و استاندارد این بود که به تفاهم رسیدیم قطعات مرغ میتواند در تولید این فرآوردهها استفاده شود. سازمان دامپزشکی هم با این موضوع موافقت کرد.اجراي اين كار خيلي طول نمي كشد اكنون اين تفاهمنامه آماده شده است. در واحدهاي توليد سوسيس و كالباس استفاده از خميرمرغ مجاز نيست.
179/