توسعه کشور وابسته به صنعت مخابرات است

به گزارش خبرنگارموبنا، مهندس علیرضا صیدی در نشست مطبوعاتی که با حضور اصحاب رسانه در غرفه این شرکت در بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ برگزار شد، با اشاره به زیان ده بودن سرویس تلفن ثابت گفت: یقیناً شرکت های FCP نیز به دنبال باندل کردن سرویس ها هستند؛ چون قطعاً سرویس تلفن ثابت به تنهایی زیان ده است و این همان موضوعی است که مخابرات تهران نیز سالهاست به دنبال آن است اما تا کنون به دلیل انحصاری بودن سرویس های مخابرات، رگولاتوری مجوز باندلینگ را به شرکت نمی داد لکن با توجه به ورود شرکت های جدید این امکان برای شرکت مخابرات استان تهران نیز فراهم است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: تمامی بخش های کشور از جمله محیط زیست، خودروسازی، بانکداری، صنایع تجاری و …. نیازمند بسترهای مخابراتی هستند و بی‌شک در صورتی که زیرساخت های ارتباط مخابراتی اگر ضعیف شود تمامی بخش های کشور ضرر خواهند کرد و لذا ما اطمینان داریم که مشکلات موجود به زودی برطرف و اختلافات موجود با وزارت ارتباطات رفع خواهد شد.
صیدی در خصوص ارائه سرویس تلفن ثابت توسط شرکت های FCP گفت: مذاکراتی در این خصوص انجام شده و امیدواریم شاهد سرمایه گذاری بیشتری در این حوزه باشیم.
وی افزود: در گذشته 5 شرکت مجوز ارائه خدمات تلفن ثابت داشتند و فعالیت هم کردند و از طرف مخابرات هم حمایت شدند اما در عمل کار به جایی رسید که تمامی مشترکان خود را به مخابرات منتقل کردند و پیش بینی می شود که در این حوزه شاهد سرمایه گذاری بیشتری باشیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران از تشکیل کنسرسیوم FCP خبر داد و افزود: ما از توان و پتانسیل مالی این شرکت ها حمایت می کنیم و حوزه تلفن ثابت جا برای کار زیاد دارد.
وی در خصوص افزایش تعداد FCP گفت: در حال حاضر به 8 اپراتور تلفن ثابت مجوز داده اند و ظاهراً قرار است این تعداد به 18 اپراتور برسد، به نظر این غیر منطقی است و بازار کشش این تعداد را ندارد اما به هر حال این تشخیص رگولاتوری است.
صیدی با بیان این که شرکت های PAP پیش از این خدمات اینترنتی ارائه می کردند، گفت: در حال حاضر قرار است سرویس های جدیدی مثل تلفن ثابت و WIFI به آن اضافه شود و این موضوع جدیدی نیست و بستگی به عملکرد این شرکت ها در طول زمان دارد.
129/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا