فناوری های نوین

تیم کوک، مدیرعامل باارزش‌ترین کمپانی تاریخ در خانواده ای فقیر متولد شده است

موبنا- کوک در سال ۱۹۶۰ در ایالت آلاباما و در شهر رابرتزدیل به دنیا آمد. مادرش در یک داروخانه شهری کار می‌کرد و پدرش به کار کشتی سازی مشغول بود. او دو برادر دارد. خانواده تیم ثروتمند نبودند به طوری که در زمان نوجوانی وی نتوانستند برایش ماشین تحریر خریداری کنند.

تیم کوک در دوران دانش آموزی، شاگردی بااستعداد و از اعضای انجمن ملی نخبگان بود. پس از تمام کردن دوره دبیرستان، به دانشگاه آوبورن در ایالت آلاباما راه یافت. درست از همان جا پیمودن مسیری را که به مدیرعامل شدن در کمپانی اپل ختم شد شروع کرد. اما شهر محل زندگی او، جایی نبود که بتواند به راحتی به اهدافش برسد.

Tim Cookتیم‌ کوک نه تنها در حیطه‌ی کاری، بلکه در شهر محل تولدش محبوبیت زیادی دارد تا آنجا که چارلز مورفی شهردار رابرتزدیل به واشنگتن پست گفته است: «ما برای کوک ارزش و احترام بسیاری قائلیم.» البته بسیاری از مردم هم با او و سیاست‌هایش مشکل دارند. یک پیشوای روحانی به خاطر موضع کوک، دیگر از آیپد خود استفاده نمی‌کند. یکی از روسای پیشین کوک می‌گوید که هنوز هم مخالف مواضع او است. اما بخشی از این نامهربانی‌ها ممکن است به خاطر مواضع او نبوده و به خاطر تلاش او برای داشتن حریم خصوصی باشد. سال گذشته هنگامی که مادر کوک درگذشت، روزنامه‌های محلی هیچ پیام تسلیتی منتشر نکردند. گفته می‌شد که این کار به دلیل نفرت کوک از مطبوعات بوده است.

با همه این تفاسیر، این روزها کوک با میلیاردرها در حال مذاکره است و بر سر باز کردن یا نکردن قفل آیفون یک تروریست مقصر در حادثه سن برناردینو، با دولت آمریکا نیز وارد یک جنگ تمام عیار شده است.  سخنان جالب ادوارد اسنودن در مورد این مناقشه نیز خواندنی است. کوک به عنوان مدیر عامل باارزش‌ترین کمپانی تاریخ، هنوز هم به شدت راز نگه دار است، به همین دلیل اطلاعات بسیار کم ذکر شده، جزو مهم‌ترین موارد بدست آمده از زندگی شخصی او هستند!

مطابق سخنان تیم کوک، گویا یک بار وی در جوانی در یک Hate Crime (حرکتی خشونت آمیز از سر نفرت و علیه فرد یا افراد خاصی بخاطر گرایشاتشان) که در دهه ۷۰ میلادی و بیرون از شهر زادگاهش توسط گروه KKK برگزار شده بود، شرکت کرده است. احتمالا این حرکت خشونت آمیز علیه مسیحیان ترتیب داده شده است، چرا که کوک بعدها در مورد این حرکت گفته بود: «برای من، سوزاندن صلیب نمادی از حماقت، نفرت و ترس از هر فرد اقلیت بود. هرگز نمی‌توانم فلسفه آن حرکت را درک کنم. فقط می‌دانم که با این حرکت، تاریخچه ایالت آلاباما و ایالات متحده آمریکا همواره زخمی خواهد ماند.»

 منبع:زومیت|نویسنده:محمد طولابی

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا