موتور جستجویی که از گوگل باهوش تر است
موبنا – به گزارش واشنگتن پست، این جستجوگر قابلیتهای خاصی برای پژوهشگران و دانشجویان دارد که به آنها در انجام امور پژوهشی یاری می رساند.
گوگل در تلاش است جستجوگر خود را به ابزاری آسان برای شناسایی خدمات مورد حمایت خود و خرید محصولات مختلف مانند اتومبیل، گوشی وغیره مبدل کند. به همین علت موتور جستجوهای تخصصی روز به روز در حال رشد هستند و استفاده از هوش مصنوعی در آنها تقویت شده است.
omnity.io مدعی است نتایجی را بعد از هر جستجو ارائه می دهد که بهترین انتخاب ها بر مبنای کلیدواژه های جستجو شده کاربران هستند و با آنها ارتباط منطقی دارند. بنابراین اگر کاربران می خواهند اجرای یک طرح تحقیقاتی را آغاز کنند که اطلاعات اندکی در موردش دارند یا می خواهند به سرعت سرنخی در موردش بیابند، بهتر است این جستجوگر را از یاد نبرند. به عنوان مثال با استفاده از این جستجوگر می توان پی برد که در یک حوزه تحقیقاتی خاص چه دانشگاه و چه اساتیدی حرف اول را می زنند.
جستجوگر یاد شده که استفاده از آن مستلزم ثبت نام و تایید موافقتنامه کاربری است، به 5 شکل قابل استفاده است. دو حالت رایگان عادی و دانشگاهی و سه حالت غیررایگان حرفه ای، اجرایی و تجاری که مستلزم پرداخت حداقل 99 دلار در ماه است.
در حالت رایگان تنها نتایج جستجوی اسناد پی دی اف، ورد و گزارش های عمومی ارائه شده، اما در حالت پولی جستجوهای خاص تر و دقیق تر با توضیحات آماری و بصری در دسترس است. منابع مورد استفاده این جستجوگر که با توجه به نحوه جستجویش کمی کند عمل می کند عبارتند از اسناد مالی بازارهای سهام، گزارش های سازمان های خبری، ژورنال های علمی، گزارش های مالی و سوابق رویدادهای حقوقی و قانونی.
این جستجوگر بعد از وارد کردن کلیدواژه یا یک سند برای انجام عمل جستجو، به جای فهرست کردن تعدادی لینک یک گراف را به نمایش درمی آورد که حاوی اطلاعاتی در مورد مراکز تحقیقاتی و پژوهشگران فعال در زمینه جستجوشده است. در سمت چپ این گراف اطلاعاتی متنی در مورد بخش های مختلف آن قابل مشاهده است و در پایین ان دیگر کلیدواژه های مرتبط در قالب برچسب مشاهده می شوند.
به عنوان مثال اگر فایل یک پرونده قضایی را به محیط این جستجوگر ارسال کنید، omnity.io احکام و اطلاعات پرونده های قضایی مشابه و برخی افراد متخصص و صاحب نظر در آن زمینه را برای شما به نمایش درمی آورد. در بررسی های اولیه این جستجوگر کارکردهای موثری در رشته های حقوق، اقتصاد، مدیریت و برخی رشته های فنی و پزشکی داشته ، اما برای تکمیل کماکان راه درازی در پیش دارد.
منبع: فارس