داشتن قلب سالم با طب سنتی
موبنا – بیماریهای قلب طبق تعریف طب سنتی با تعارف و خصوصیات بیماریهای قلب در طب جدید بسیار متفاوت است . از نظرگاه طب سنتی احساس نشاط و نیرومندی هر فردی با سلامت قلب او ارتباط مستقیم دارد چون قلب است که موجب نیرومندی بدن فرد میشود.
علی بهادری متخصص طب سنتی، گفت: یکی از بهترین روشها در درمان بیماریهای قلبی تقویت قلب است اما شادی، اندوه و غضب از عمده موارد مؤثر در سلامت و بیماری قلب هستند چرا که شادی باعث تقویت قلب شده و غم، ترس، عصبانیت و خجالت باعث تحلیل نیروی قلب میشود.
وی اضافه کرد: به همین دلیل بیشترین توجه باید به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بروز بیماری باشد و لازم است در صورت بروز بیماری سریعاً برای درمان آن اقدام کرد.
این متخصص طب سنتی گفت: از راههای پیشگیری در بروز بیماریهای قلبی عدم استنشاق بوهای ناخوشایند و در مقابل بوییدن گیاهان و میوههای خوشبو مثل گل سرخ، شکوفه سیب، بیدمشک، ریحان و گلاب است.
بهادری خاطر نشان کرد: البته در صورتی که بوییدن این عطرها مناسب با مزاج بیمار باشد به تقویت قلب میانجامد.
وی افزود: در مقابل، پرهیز از عصبانیت، خشم، اندوه، افکار وسواسی، هیجانات ناگهانی و بیداری طولانی مدت، پرهیز از زیادهروی در فعالیتها و ورزشهای سنگین و رعایت دستورات غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار هستند.
بهادری درباره درمان گرفتگیهای قلبی اظهار کرد: در درمان بیماریهای قلبی پاکسازی قلب از مواد زائد بهترین راه تقویت قلب است.
به گفته وی تقویت قلب، اصلاح غذا در درمان بیماریهای قلبی مهم است همچنین شادی موجب تقویت قلب شده و غم، ترس، عصبانیت موجب ضعف قلب میشود؛ مصرف گلاب، عرق بیدمشک، رب انار، رب سیب، آب سیب، مربای سیب، مربای “به” مقوی قلب هستند.
بهادری بیان کرد: در مقالات جدید آمده است که در رژیم غذایی بیماران قلبی کمی زعفران اضافه شود چرا که زعفران غذا را به قلب میرساند و این افراد روزی ۳تا ۴ استکان آب کرفس مصرف کنند.
وی ادامه داد: غذاهای کارخانهای، غذاهای غلیظ مانند ماکارونی، سالاد الویه، بادمجان، پیتزا مصرف نکنند همچنین ورزش سبک داشته باشند و از دم کرده علف “مرغ” استفاده کنند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: بادرنجبویه، اسطوخودوس، افسنتین و افتیمون از هرکدام ۲ گرم با لیمو عمانی در قوری دم کرده و مصرف کنند.
بهادری خاطر نشن کرد: مصرف سیاه دانه و عسل مقطع اخلاط غلیظ است؛ البته باید توجه کرد که داروهای شیمیایی را با داروهای گیاهی اختلال دارد و باید داروهای گیاهی با کمی فاصله مصرف کنند.
وی اضافه کرد: شربت جلاب برای بیماران قلبی مفید است به نحوی که یک کیلو شکر را با ۳کیلو گلابروی حرارت ملایم گذاشته تا به قوام برسد و با یک گرم زغفران مخلوط شود و موقع مصرف با آب رقیق کرده و بنوشید.
این متخصص طب سنتی افزود: رژیم سیر و لیمو مقطع اخلاط غلیظ است و مواد سوخته را از بدن خارج میکند. تعداد ۳۰ حبه سیر را پوست گرفته همراه با ۵ عدد لیموترش بزرگ یا۱۵ عدد لیمو ترش کوچک که هسته های آنها را خارج کرده اید،در مخلوط کن ریخته شود. پس از آن که همه محتویات در مخلوط کن له شد؛ ۲ لیتر به آن اضافه کرده و مخلوط کنند روی شعله کم بگذارید تا جوش بیاید. با اولین جوش، شعله را خاموش کرده؛ پس از سرد شدن مخلوط، آن را از صافی رد کنید. مخلوط صاف شده را داخل یک ظرف شیشهای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
بهادری خاطرنشان کرد: روزی دو بار و هر بار نصف استکان از عصاره را بعد از غذاهای اصلی مصرف کنند و این عصاره را به مدت سه هفته مصرف شود، احساس جوانی و شادابی بعد از سه هفته بدن احساس میشود و افراد به یاد داشته باشند ؛ بعد از مصرف یک دوره سه هفتهای، ۸ روز مصرف دارو را قطع شود؛ سپس دومین دوره مصرف سه هفتهای را اجرا کنند. به این ترتیب یک دوره درمانی، کامل خواهد شد.
به گزارش ایسنا، از دیدگاه طب سنتی قلب به دلیل حساسیت و اهمیت مسئولیتی که برعهده دارد بسیاری از بیماریهایی که در سایر اعضا اتفاق میافتند و حتی بهبود مییابند را نمیتواند تحمل کند و مواجهه او با بعضی بیماریها با فوت فرد برابری میکند.
منبع: ایسنا