روشهای سنتی و فوقالعاده موثر دفع سموم چای
موبنا – مرتضی حسینی منش پژوهشگر طب اسلامی؛ گفت: چای سیاه دارای سمومی است که استفاده از آن موجب کوتاهی عمر می شود. از طرفی ایجاد خلط سودا (سودا زا)، سوزاندن آهن، طبع سرد بالا و کاهش سلامت و شفافیت پوست از دیگر مضرات آن است.
وی با تاکید بر خاصیت سم زدایی لیمو ترش افزود: استفاده از لیمو ترش همراه چای سیاه به دلیل خاصیت ضدعفونیکنندگی آن سموم را از بین می برد و از مسمومیت جلوگیری می کند. همچنین مصرف لیمو به همراه چای در فصل تابستان ضد تهوع، تعریق و در افراد با طبع گرم، آرامبخش، نشاط آور و بسیار مقوی است. چای کاهنده خواص لیمو و استفاده از ترکیب آنها موجب ایجاد تعادل در بدن است.
حسینیمنش تصریح کرد: چای سبز مقوی، جوان کننده، نشاط بخش ، مفید برای مغز و بدن و بالا برنده تمرکز است همچنین این دمنوش شش برابر آنتی بیوتیک ها خواص درمانی دارد. استفاده از لیمو ترش در کنار این دمنوش خاصیت ضد اکسیدانی و اثر جوان بخشی آن را چند برابر می کند.
این پژوهشگر طب اسلامی با یادآوری مضر بودن استفاده از قند به همراه چای و ایجاد سودا اظهار داشت: بهترین شیرین کننده به همراه چای، عسل است که باعث از بین بردن سموم آن می شود. همچنین استفاده از عسل در کنار چای سبز موجب افزایش جذب خواص درمانی آن می شود.
وی یادآور شد: مصرف خرما و توت خشک به همراه چای سیاه مضرات آن را به حداقل می رساند، همچنین ترکیب زنجبیل و دارچین در چای با توجه به طبع افراد و متناسب با فصل بسیار مفید است.
حسینی بیان کرد: استفاده از چای داغ موجب سرطان ریه و از بین برنده اعصاب روی زبان است. مصرف چای کمرنگ و جایگزینی سایر دمنوش های گیاهی به جای آن همواره از سوی متخصصین توصیه می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان