خواندنی

موادي براي آشپزي ضد پيري

موبنا – پديده پيري مي‌تواند در هر زمان، بعد از گذشت از سن 30 سالگي شروع شود و معمولا پوست حالت كششي و ارتجاعي خود را از دست مي‌دهد.بدن شروع به سست شدن مي‌كند و استخوان‌ها تراكم خودشان را از دست مي‌دهند.پوست حالت ارتجاعي، شفافيت و درخشش خود را از دست خواهد داد و چين و چروك مي‌خورد.

طبق تحقيقات، با مصرف خوراكي‌‌هايي از مواد ساده و قابل دسترس و با طبخي آسان، حمله علايم پيري كند شده و هيجانات و شادابي دوران جواني زياد مي‌شود.

1- غذاي ضد پيري: كلم بروكلي

“بروكلي”، يك منبع عالي ويتامين C و كاروتن است. تحقيقات اثبات مي‌كند كه اين خانواده سبزيجات بهترين غذاي ضد پيري و ضد سرطان هستند و “ماهي” بهترين پروتئين را تامين مي‌كند با تركيب كردن اين دو ماده غذايي مي‌توان عالي‌ترين خوراكي را تهيه كرد.

2- غذاي ضد پيري: ماهي

ماهي از نظر ميزان پروتئين بالاترين رتبه را دارد. خام يا پخته ماهي عالي‌ترين منبع ويتامين C است (100 گرم ماهي خام داراي 100 ميلي‌گرم ويتامين C است)

3- غذاي ضد پيري: پياز

پياز، مي‌تواند تميزكننده خون و پايين آورنده كلسترول باشد و جريان پير شدن را كند مي‌كند. پياز و خوراكي‌هاي دريايي بالاترين ميزان پروتئين را دارا هستند. علاوه بر آن پياز نياز بدن به روي را برطرف مي‌سازد.

4- غذاي ضد پيري: كلم

كلم، سرشار از ويتامين C و داراي فيبر بالايي است. “فيبر” نه فقط براي روده‌ها و معده مناسب است؛ بلكه، براي سيستم گوارشي نيز مفيد بوده و به دفع مواد زايد كمك مي‌كند.

دو فاكتور اصلي در كاهش فرآيند پيري وجود دارد: ويتامين‌ها و كاروتن در ميوه‌هاي تازه.

ويتامين C و E و كاروتن، بهترين وسيله كمك براي كاهش جريان پيري هستند. كاروتن، به نگهداري و مراقبت سلامتي بافت‌ها كمك مي‌كند و بهترين دوست خانم‌هاست.

ويتامين C و E هر دو آنتي‌اكسيدان هستند و مي‌توانند در شروع پيري و فرتوتي تاخير ايجاد كنند و جواني را طولاني‌تر كنند. آن‌ها فقط به خنثي كردن راديكال‌هاي آزاد كمك نمي‌كنند، اما وجود زياد ميوه‌هاي تازه و سبزيجات، سلامتي روده‌هاي بزرگ را افزايش مي‌دهد و به دفع مواد زايد كمك مي‌كند.

 منبع: مجله موفقیت

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا