خواندنی

ایران به جای «واردات» صادرکننده داروهای دیابت می‌شود

موبنا – “جم اوزنج ” – مدیرعامل شرکت نوونوردیسک پارس در حاشیه همایش معرفی قلم انسولین لومیر در تهران با بیان این مطلب اظهار امیدواری کرد: با بهره برداری از این واحد مدرن صنعتی، به‌جای واردات داروهای مورد نیاز بیماران دیابتی، ایران به جمع کشورهای صادرکننده داروهای جدید مورد نیاز این بیماران در سطح منطقه تبدیل شود.
مدیرعامل نوونوردیسک پارس درباره ویژگی‌های محصول جدید ارائه شده در ایران گفت: قلم انسولین لومیر(levemir) در حال حاضر ایمن ترین قلم انسولین موجود در سطح جهان برای بیماران دیابتی است.
جم اوزنج
وی تاکید کرد: از دیگر ویژگی‌های انسولین لومیر، در کنار اثر طولانی آن که موجب کنترل مناسب با یک بار تزریق در روز افراد دیابیتی نوع ۱ و ۲ می‌شود، می‌توان به ایمنی بسیار بالای آن اشاره کرد که موجب شده تا اف دی ای انسولین لومیر را جهت استفاده در دوران بارداری، شیر دهی و همچنین کودکان از دو سالگی ایمن بداند.
“اوزنج ” افزود: از دیگر مزایای انسولین لومیر ، افزایش وزن کمتر آن در مقایسه با انسولین ان پی اچ و گلارژین است که موجب می شود نگرانی از اثر افزایش وزن ناشی از مصرف انسولین در بیماران کاهش یاید.
جم اوزنج
وی درباره تولید این محصول در ایران هم گفت: همزمان با بهره برداری از کارخانه ، این محصول هم در ایران تولید خواهد شد.
“اوزنج ” با اشاره به تفاهمنامه ای که با سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت برای احداث این واحد صورت گرفته اظهار داشت: انتظار می‌رود اجرای این پروژه حدود ۵ سال به طول انجامد و برای اجرای این طرح حدود ۷۰ میلیون یورو سرمایه گذاری مستقیم صورت می گیرد.
جم اوزنج
شایان ذکر است انسولین لومیر که در حال حاضر در بیش از ۱۱۴ کشور دنیا در حال استفاده است و روزانه حدود سه و نیم میلیون فرد دیابتی از آن استفاده می‌کنند، یک انسولین پایه با طول اثر تا ۲۴ ساعت می‌باشد که در قلم فلکس پن ارایه شده است.

ابتلا به بیماری دیابت در ایران روبه افزایش است. در کشور ما حدود ۵ میلیون نفر درگیر دیابت هستند. البته شمار دقیق مبتلایان به دیابت به عنوان یک بیماری خاموش در همه جای دنیا از جمله ایران هیچگاه به دست نمی‌آید و تمام آمارهای ارایه شده در این زمینه تخمینی است.
جم اوزنج
متوسط هزینه درمان یک بیمار دیابتی یا بیمار بستری شده در ایران در خوشبینانه حالت بین دو میلیون و ۲۰۰ تا دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در سال است که در مجموع چیزی معادل یکهزار و ۴۷۲ میلیارد تومان هزینه بستری این بیماران می‌شود که این مبلغ در بدبینانه ترین حالت می‌تواند به ۱۱ هزار میلیارد تومان نیز برسد.
از مجموع یکصد بیمار دیابتی در ایران ۳۰ نفر آنان بستری می‌شوند و این درحالیست که هزینه بخش درمان سرپایی بیشتر است، بنابراین می‌توانیم بگوییم در بدبینانه ترین حالت، سالانه ۱۷ هزار میلیارد تومان در این بخش هزینه می‌شود.
برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ باید از عواملی مانند سکون و نداشتن تحرک جسمی، مصرف موادغذایی نامناسب مانند فست فودها و کار و زندگی در محیط های استرس زا اجتناب شود.

Mobna-Telegram

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا