معرفی بازی Restaurant Paradise؛ اسپاگتی در هشت دقیقه
موبنا – اما تاکید و توجه فراوان روی یک المان موجب شده تا Restaurant Paradise با وجود تمام کلیشه هایش نه تنها بازیکن ها را سرگرم نماید بلکه طی یک زمان کم به موفقیت های نسبتا بزرگی هم دست یابد. حالا این نجات دهنده Restaurant Paradise چیست؟ همان المانی را می گوییم که توانسته به عناوین سبک استراتژی به خصوص مدیریتی رنگ و بوی اعتیاد ببخشد. از داشتن آزادی برای انجام فعالیت ها حرف می زنیم.
جدا از تمام المان های این سبک که روی جذابیت بازی های استراتژی نقشی مهم ایفا می کنند، معتاد این عناوین می شوید چون برای انتخاب هایتان آزادی زیادی خواهید داشت. خوب حالا بیایید از این حرف ها پلی به Restaurant Paradise بزنیم. ساخته Happy Labs همانگونه که اسمش نشان می دهد نقش مدیریت یک رستوران را به شما داده و باید ضمن پخت غذا با وسیله های مختلف ، ساختمان خود را پیشرفت داده و دکوراسیونش را عوض نمایید.
دقیقا همانند بقیه بازی های مدیریتی، با این تفاوت که حالا بسته به هدف گیم پلی فعالیت های متفاوتی انجام می دهید. نکته مهم اینجاست که به واسطه قابلیت انجام کارهای گوناگون و گستردگی خوب دستگاه ها حتی نسبت به حجم پایین، می توانید تا روزها آن جذابیت ابتدایی Restaurant Paradise را حفظ کنید. یعنی اعضای استودیوی Happy Labs با توجه به کمیت عنوان شان توانسته اند کیفیت ساخته خود را بالا نگه دارند.
گرافیک بازی های این سبک معمولا متناسب با هدف اپلیکیشن، رنگارنگ هستند تا بازیکن ها یک احساس لذت بخش را به خود هدیه بدهند. Restaurant Paradise هم از این قاعده مستثنی نبوده و Happy Labs با رنگ های روشن سعی نموده یک تجربه شاد داشته باشید. البته همانند گیم پلی، با این بخش همچنان شاهد همان کلیشه ها هستیم و توسعه دهنده راه بقیه استودیوها را ادامه داده که البته بد نیست.
ولی شاید با بعضی شباهت های طراحی Restaurant Paradise نسبت به ساخته های مشابه، این مسئله را یک نقطه ضعف ببینید. حرف های خود را این گونه به پایان می رسانیم که به واسطه بازیافت المان های قدیمی سبک مدیریتی، حالا بازی های این سبک معمولا جذابیت و خلاقیت های گذشته را ندارند. با ساخته Happy Labs هم هیچگونه نوآوری نمیبینید ولی توسعه دهنده با پرداخت مناسب به همین کلیشه ها مطمئنا علاقه مندان را سرگرم می کند.
منبع: دیجیاتو