بهترین دستههای مخصوص تصویربرداری با موبایل حین حرکت (+عکس)
موبنا، رضا خواجهوند – این روزها انواع مختلف دستههای مخصوص تصویربرداری برای ثابت نگه داشتن دوربین حین حرکت فروخته میشود و تنوع زیاد آنها باعث شده است انتخاب بهترین گزینه برای کاربران دشوار باشد.
اگر شما یکی از علاقمندان به ساختن فیلمهای ویدیویی باشید و بخواهید این کار را با گوشی هوشمند خود انجام دهید، به طور قطع این سوال برای شما مطرح میشود که کدام یک از این دستهها را میبایست خریداری کنید. این روزها گوشیهای هوشمند جدید انواع مختلف فناوری اپتیکال و الکترونیکی ثبات تصویر را در دوربین دیجیتالی خود شامل میشوند. ولی باید توجه داشت که استفاده واحد از این فناوری کفایت نمیکند و اگر میخواهید یک تصویر حرفهای تهیه کنید، میبایست دستههای مخصوص را هم در اختیار داشته باشید.
نکته مهم اینجاست که در این زمینه گزینههای فراوان برای شما ارایه شده است. شما میتوانید یک دسته خودکار، نیمه-اتوماتیک یا معمولی را برای خود انتخاب کنید. برای آنکه بهترین انتخاب را در این زمینه انجام دهید، بهترین دستههای تثبیت تصویر مخصوص گوشیهای هوشمند در اینجا معرفی شدهاند.
دیجِیآی اُسمو موبایل – قیمت: ۳۰۰ دلار
این نکته برای همه کاربران واضح است که گرانترین گزینه میتواند بهترین خدمات و قابلیتها را ارایه دهد. این دسته حرفهای که یک سال قبل در آگوست ۲۰۱۶ وارد بازار شد همچنان به عنوان بهترین دسته تثبیت تصویر برای فیلمبرداری حرفهای با گوشی هوشمند مورد استفاده قرار میگیرد. البته توجه داشته باشید که این ابزار جانبی به قیمت ۳۰۰ دلار فروخته میشود و قابلیتهای کاربردی فراوانی را در خود جا داده است.
«اُسمو موبایل» یک مجموعه کنترلی کاربردی را شامل میشود: دسته کاربردی که به کمک آن میتوانید گوشی هوشمند را در جهتهای مختلف بچرخانید، ابزار مخصوص بزرگنمایی تصویر، ابزار مخصوص تثبت تصویر در حرکت با سرعتهای مختلف، قفل ویژه برای ثابت نگه داشتن گوشی.
مهمترین مزایا:
- بهترین کیفیت برای تثبیت تصویر حین حرکت
- پرسرعت و کاربردی برای ردیابی شیئ مورد نظر
- بخش کنترلی بسیار کاربردی
- بدنه منیزیومی بادوام و ضدضربه
- سیستم بزرگنمایی بسیار قوی
مهمترین معایب:
- قیمت بالا
- عمر کوتاه باتری فقط به مدت ۴.۵ ساعت
- نیازمند به استفاده از اپلیکیشن دیجِیآی در گوشیهای هوشمند
- عدم توانایی چرخش ۳۶۰ درجهای، محدودیت در چرخش و حرکتهای عمودی
ژیون اسموت-کیو – قیمت: ۱۲۶ دلار
این دسته حرفهای با توجه به قابلیتهای خود مقرون بهصرفهترین ابزار کاربردی در این زمینه محسوب میشود. قیمت اولیه این دسته تصویربرداری ۱۴۰ دلار بوده است که هماکنون با تخفیف ۱۲۶ دلار فروخته میشود. «اسموت-کیو» از نظر ظاهری به «دیجِیآی اُسمو موبایل» شباهت زیادی دارد و البته همه قابلیتهای آن را شامل نمیشود. بدنه این دسته تصویربرداری از جنس پلاستیک ساخته شده است و به همین خاطر کیفیت آن را نمیتوان مشابه مدل قبلی دانست. این دسته تصویربرداری فقط قابلیت ردیابی شیئ در حال حرکت را دارد و البته با سرعت کندتر این کار را انجام میدهد. مهمترین مزیت این محصول عمر طولانی باتری آن است. این دسته میتواند به مدت ۱۲ ساعت انرژی را در خود نگه دارد و از طریق ورودی یواِسبی به انواع مختلف دستگاههای الکترونیکی متصل شود. از این شما به راحتی میتوانید آن را به پاوربانک متصل کنید.
مهمترین مزایا:
- کیفیت بسیار خوب تثبیت تصویر در حال حرکت
- قیمت بسیار مناسب
- باتری پردوام به مدت ۱۲ ساعت
- قابلیت سازگاری با انواع مختلف باتریهای جانبی
- قابلیت چرخش به صورت ۳۶۰ درجهای
- تثبیت تصویر تنها با یک کلیک
مهمترین معایب:
- بدنه پلاستیکی
- قابلیت واحد ردیابی شیئ در حال حرکت، با سرعت کند
- عدم کیفیت بالا در حالت بزرگنمایی
استیدیکم ولت – قیمت: ۲۰۰ دلار
این تازهوارد در مرکز توسعه فناوریهای نوظهور «کیکستارتر» توسعه یافته است و یکی از بهترین دستههای تصویربرداری اتوماتیک برای تثبیت تصویر محسوب میشود. این ابزار جانبی ۲۰۰ دلاری به گونهای طراحی شده است که اگر درجهبندی و کالیبراسیون آن را تنظیم کنید به اندکی مهارت نیاز دارید. شما میبایست گوشی هوشمند خود را به صورت کاملا دقیق در این دسته قرار دهید تا بتواند از شیئ در حال حرکت با کیفیت مناسب تصویربرداری کند. هر بار که میخواهید با این دسته تصویربرداری کنید میبایست گوشی را در آن در بهترین موقعیت قرار دهید تا تصاویر مناسب تهیه شود.
اگر بتوانید با «ولت» به درستی کار کنید بهترین تصاویر حین حرکت را با بالاترین کیفیت تهیه میکند. ساختار مکانیکی آن قابل قبول است و باتری این دستگاه میتواند تا ۸ ساعت انرژی را در خود نگه دارد. با این وجود هر بار که میخواهید از این ابزار استفاده کنید میبایست هر دو دست خود را به کار بگیرید و به صورت دستی و غیراتوماتیک آن را مورد استفاده قرار دهید.
مهمترین مزایا:
- تثبیت تصویر با کیفیت بسیار مناسب
- ساختار مکانیکی ساده
- عدم نیاز به اپلیکیشن موبایلی
مهمتین معایب
- تنظیم و کالیبراسیون پیچیده، نیاز به مهارت بالا برای تنظیم گوشی در هر بار استفاده
- عدم استفاده از ابزار مخصوص و کلیدهای کنترلی
- نیاز به استفاده همزمان از هر دو دست
- دشواری در استفاده هنگام هوای بادی
- قیمت بالا نسبت به امکانات
- بدنه باریک
- باتری ضعیف با عمر ۸ ساعته