“آنتونیو کارارو” ؛ قدرتمند ترین تراکتور باغی جهان از ایتالیا (+عکس)
سال ۱۹۳۲ نقطه عطفی برای آینده صنعت کشاورزی جهان بود. در این سال گروه صنعتی “کارارو” در برای ساخت تجهیزات کشاورزی توسط جیوانی کارارو تاسیس شد و در سال ۱۹۵۸ اولین تراکتور خود را به بازار داد. حدود دو سال بعد آنتونیو کارارو از کارخانه خانوادگی اش و برادرانش خود جدا شد و کمپانی خودش را تاسیس کرد. در سال ۱۹۷۷ نیز این گروه صنعتی تصمیم گرفت تا تمامی تولیدات خود را به ساخت تراکتور اختصاص دهد. در آن زمان کسی فکر تصور نمیکرد که ۴۰ سال بعد تراکتورهای ساخته شده در این کارخانه، عنوان یکی از بهترین تراکتورهای جهان را از آن خود کنند و در نهایت قدرتمند ترین تراکتور باغی جهان باشند.
به گزارش گروه خودرو عصر ایران ، این روزها کارارو بیش از ۳۰ مدل تراکتور تولید می کند و از جمله تراکتورسازانی است که برای هر نوع زمین یا مزارع ویژه با محصولات خاص یک مدل منحصر به فرد رو میکند؛ سری TGF تراکتورهای کارارو، به گونهای طراحی شدهاند که با دقت و ظرافت در مزرعه یا بین درختان میوه یک باغ حرکت کنند. سری TRX از چرخهای ویژه بهره میبرند و در حرکات رو به عقب مهارت خود را نشان دادهاند.
کابین سرباز، کابین سرپوشیده با سیستم تهویه مدرن، موتور پیشرفته و شاسی چندبخشی و موقعیت حرکت برگشتپذیر از جمله ویژگی های مختلف انواع مختلف تراکتورهای آنتونیو کارارو هستند.
اما سری mach این تراکتورهای را میتوان سرسخت و قدرتمندترین محصولات این شرکت نامید. ظاهرشان با شنیهای قدرتمند شما را به یاد تانکهای سرسخت میاندازند. این تراکتورها برای حرکت روی سطوح شیبدار طراحی شدهاند تا بتوانند در چنین شرایطی که حرکت عادی به مراتب سخت است، عواملی مانند ثبات، ایمنی و کشش را رقم بزنند و بر جاذبه فائق آیند.
در سری TGF مدل ۹۹۰۰، یک ابر تراکتور کوچک با چرخهای نامتقارن محسوب میشود که به راحتی قادر است بین مسیرهای باریک و تنگ مزارع یا باغها بگردد و دور بزند: تراکتوری ایدهآل برای باغات، مزارع، گلخانهها و دامنههای شیبدار.
این مدل بسیار قدرتمند و جمعوجور است و کار روی عموم زمین های زراعی را تضمین میکند. به منظور برآوردن نیاز بسیاری از مشتریان امکان شخصیسازی این تراکتور به خوبی وجود دارد. همچنین امکان تغییر چرخها و ارائه دو کابین متفاوت در این تراکتور از سوی کارخانه سازنده وجود دارد.
مدل های کابین دار تراکتورها نیز برای حفاظت باغبانان از نور یا سرمای شدید، آفات موجود در مزرعه یا عوامل شیمیایی ناشی از سموم یا مواد شیمیایی استفاده شده در مراحل باغبانی ارائه می شوند.
یک شاسی تمام استیل و آهنی میزبان سامانه تراکتور است. ساختار بندبند شاسی نوسان بیش از ۱۵ درجه در حرکت را برای این وسیله متحرک کشاورزی امکان پذیر می کند. این ویژگی ها باعث ایجاد شیار موجی در خاک با شدت و قدرت یکسان خواهد شد.
فاصله محوری کوتاه و شعاع کم فرمان منجر به چابکی فوقالعاده تراکتور در بین ردیفهای مزرعه میگردد، ویژگی که شعاع دور زدن را وسیله نقلیه را به حداقل میرساند.
در تراکتورها مسئله راحتی اهمیت بیشتری دارد. کار باغانی کار دشواری است. موقعیت کاربر تراکتور در مرکز طراحی شده است. مرکز این ساختار از نوسانات دور است. خودرو به گونهای طراحی شده که از تکانهای ناگهانی و فشارهای وارده روی کاربر میکاهد و خستگی و فرسایش نیروی انسانی را -حتی پس از گذشت ساعتها کار با دستگاه- کاهش میدهد. تجهیزات روی کنسول نیز شیک، خلاقانه و کاربردی هستند.
صفحه نمایش ضد نور با ویژگیهای استفاده در شب، سامانه اطلاعاتی “آن – اف”، تاکومتر دیجیتالی، کنترلگرهای دکمهای الکتروهیدرولیک از این موارد روی کنسول این تراکتور تعبیه شده اند.
در بخش سامانه انتقال قدرت این خودرو علامت ۱۶+۱۶ خواهیم دید. در این تراکتور شاهد یک گیربکس انتقال سرعت ۳۲ سرعته هستیم؛ ۱۶ حالت آن برای حرکت رو به جلو و ۱۶ حالت برای حرکت به عقب مورد استفاده قرار میگیرد.
تراکتور به یک دستگاه کنترلگر الکترونیکی سرعت مجهز است. این دستگاه به شکلی خودکار حرکات خودرو در حرکات رو به جلو و معکوس را کنترل میکند. این سامانه با توجه به صلاحدید راننده سرعت خودرو را با توجه به شرایط و زمین اصلاح میکند.
صندلیهای تراکتور به سیستم تعلیقی پنوماتیک مجهز هستند و تنظیمات خودکار را با توجه به وزن و قد راننده ارائه میدهند.
محافظهای چراغ، به جذابتر شدن بدنه کمک کرده و از آسیب به چراغها در زمینهای سخت زراعی ممانعت میکنند.
بخش روبهرویی خودرو نیز به بال یک محافظ یکپارچه محافظت میشود تا آسیب احتمالی به موتور وارد نشود.
کاندیداهای برتر
در سال ۲۰۱۶ یکی از برترین تراکتورهای کارخانه آنتونیو کاررارو به عنوان یکی از کاندیداهای برتر در کشور استرالیا شناخته شد. این مدل که با نام تونی شناخته میشود، ویژه، کامپکت و انقلابی ظاهر شد و به دلیل استفاده از سامانه انتقال قدرت مکانیکال/ هیدرواستاتیک و فناوری “شیفت این موشن” یا تغییر در حرکت مورد توجه بسیاری از کارشناسان قرار گرفت. این ویژگی به تراکتور کمک میکند تا محدوده سرعتی خود را به شکل الکتریکی کنترل کند و در حین حرکت و با توجه به فشار وارد بر خودرو آن را تغییر دهد.
دال اینگل مدیر بخش اقیانوسیهای کارارو در خصوص این تراکتور می گوید: این فناوری یک پایه خوب به شمار میآید که احتمالا از این پس روی بسیاری از تراکتورهای این شرکت به کار خواهد رفت.
مجموعه موتور و سامانه انتقال نیرو میتوانند بیشینه سرعت ۴۰ کیلومتر بر ساعت را برای تراکتور رقم بزنند. یادآور میشویم که ما با یک تراکتور روبهرو هستیم و نیازی به سرعت چند صد کیلومتر بر ساعت یا شتاب حداقلی برای گردش در یک مزرعه نیازی نداریم. با این وجود سامانه کنترل کروز فعال در این تراکتور برای رفاه بیشتر حال کشاورزان تعبیه شده است.
اینک در جهان، آنتونیو کارارو را به عنوان قدرتمندترین تراکتور باغی می شناسند که دستکم ۴ برابرقدرتمندتر از همتایان خود است و این، یعنی یک انقلاب تکنولوژیک در صنعت کشاورزی جهان.