ارتباطات

۸۰ درصد خانوار ایرانی اینترنت خانگی ۲۰ مگابیتی می‌گیرند

موبنا – به گزارش موبنا به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سیدبابک ابراهیمی در نشست بررسی روند پیشرفت پروژه اینترنت فیبرنوری (FTTC) که پایلوت آن هفته گذشته در دزفول به اجرا درآمد، گفت: تکالیف قانونی برای فراهم کردن دسترسی ۸۰ درصد خانوار ایرانی به اینترنت با سرعت ۲۰ مگابیت برثانیه تا پایان برنامه ششم توسعه، آمده است.
وی با بیان اینکه پروژه FTTC توسط یکی از اپراتورهای اینترنت با همکاری شرکت مخابرات ایران برای ارتقای کافوی مسی به کافوی نوری، در دزفول به بهره‌برداری رسیده است، افزود: با اجرای این پروژه، سرعت اینترنت پرسرعت ثابت (ADSL) که حداکثر ۱۶ مگابیت برثانیه بود با تکنولوژی جدید ارتباطات ثابت (FTTC ) به ۸۰ مگابیت برثانیه افزایش می‌یابد.
معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری افزود: ایجاد زیرساخت‌های FTTC در راستای پیاده‌سازی شبکه ملی اطلاعات و تحقق کامل دولت الکترونیک از اهمیت بالائی برخوردار است و با توجه به الزام استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در بخش ICT کشور، تقسیم فعالیتها برای به روزرسانی شبکه و تجهیز بخش ارتباطات ثابت به فناوریهای نوین و نیز عملیات اجرائی نصب کافوی نوری در مجاورت کابینت‌های شرکت مخابرات ایران انجام شده است.
ابراهیمی گفت: توسعه ارتباطات پرسرعت در مناطق کمتر توسعه یافته و دسترسی خانوار به اینترنت پرسرعت ثابت یکی از اهداف برنامه ششم توسعه است.
وی تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت بسترهائی که آماده شده، امکان ایجاد کسب وکارهای نو و خلق ارزش افزوده اقتصادی در این مناطق فراهم شده است.
معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اجرای دقیق مصوبه ۲۶۰ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات از سوی اپراتورهای همکار در اجرای پروژه FTTC اظهار کرد: در پی برگزاری نشست‌های هماهنگی بین اپراتورها، تیم‌های عملیاتی تمام وقت از سوی هر دو طرف تشکیل شد، تا برای رفع موانع اجرائی، اقدام لازم را درجهت اتصال تمامی کافوهای منصوبه به شرکت مخابرات و برقراری خدمت برای مشترکان متقاضی، انجام دهند.
هفته گذشته وزیر ارتباطات از بهره‌برداری از نسل جدید اینترنت خانگی مبتنی بر تکنولوژی FTTC و VDSL که امکان دسترسی به سرعت ۸۰ مگابیت را برای کاربران فراهم می‌کند، به صورت پایلوت در دو شهر دزفول و پردیس بومهن خبر داد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا