حالت تاریک واتساپ برای اندروید حذف میشود؟
مجله آنلاین موبنا – واتساپ که یکی از بزرگترین و محبوبترین اپلیکیشنهای پیامرسان در جهان به شمار میرود، سعی میکرد که از غولهای تکنولوژی و شرکتهای توسعه دهنده دیگری همچون اپل و توئیتر پیروی کند و در راستای انتشار و ارائه حالت تاریک (dark mode) به پیش برود اما این طور که به نظر میرسد تصمیمش تغییر پیدا کرده است چراکه اعلام کرده از ارائه و انتشار حالت تاریک (dark mode) برای نسخه اندرویدی این اپلیکیشن منصرف شده است.
با توجه به آنکه در چند ماه اخیر شاهد عرضه حالت تاریک و شبانه (Dark Mode) برای سرویس و نرمافزارهای اندرویدی نظیر یوتیوب و اندروید مسیجز بودیم، چندی پیش بود که اپلیکیشن پیامرسان واتساپ اعلام کرد قصد دارد بهزودی کاربران اندرویدی خود را از این قابلیت محبوب برخوردار کند.
بر اساس گزارش وب سایت metro ، همانطور که از نام حالت شبانه و تاریک مشخص است، این تم برای آن دسته از افرادی که با حالت خودکار و معمول شبکههای اجتماعی که پسزمینه سفید و روشنی دارد، مشکل دارند و جز آن دسته از کاربرانیاند که بیشتر هنگام شب و تاریکی محیط از اینترنت و گوشیهای هوشمند استفاده میکنند، بسیار کاربردی خواهد بود و چشمان آنها را کمتر اذیت خواهد کرد چراکه نتایج جدیدترین تحقیقات علمی نشان میدهد که نور آبی منتشره از صفحه نمایش دستگاههای الکترونیکی برای سلامتی چشم و بینایی افراد ضرر و زیانهای متعددی دارد و آنها را دچار مشکلات و بیماریهای متعددی خواهد کرد.
اپلیکیشن پیامرسان واتساپ نیز از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی میکند و از پروتکلهای پیشرفتهای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است. این اپلیکیشن که برای تمامی سیستمهای عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیامرسان جهان را گرفت. واتس اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات، اطلاعات شخصی و خصوصی آنها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.
شرکت فیسبوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتساپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیتهای جدید بدنبال جذب و حفظ طرفداران این پیامرسان بوده است. طبق آمار منتشر شده در سال ۲۰۱۸، پیامرسان واتساپ هماکنون میزبان حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.
منبع: ایسنا