بررسی فرصتهای تحول دیجیتال برای استارتاپها
بهروزترینها– به گزارش «بهروزترینها» به نقل از روابط عمومی ایرانسل، این پنل تخصصی، با عنوان «تحول دیجیتال و فرصتهای آن برای استارتاپها» با حضور کارشناسان و متخصصان این حوزه، از جمله معاون استراتژی گروه اسنپ، دیروز شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰، از ساعت ۱۶ تا ۱۸، در مرکز نوآوری ایرانسل برگزار و به صورت زنده از تلویزیون اینترنتی «لنز» ایرانسل، پخش شد.
در این پنل، معاون استراتژی اسنپ از سرمایهگذاری «اسنپ ونچرز» بر روی استارتاپهای مرحلۀ بذری و پیشبذری تا میزان یک میلیارد تومان و نیز علاقهمندی مجموعه اسنپ ونچرز به سرمایهگذاری مشترک بر استارتاپهای مرحله اولیه، با همکاری ایرانسل خبر داد. در این راستا، فراخوانهای جذب تیمهای استارتاپی حوزههای فناورانۀ مرتبط با محورهای تحول دیجیتال، از جمله هوش مصنوعی، کلان داده، امنیت سایبری، اینترنت اشیا و خودروهای متصل، در سال آینده منتشر خواهد شد.
در این پنل همچنین، مدلهای مختلفِ تحول دیجیتال و زیستبوم دیجیتال شرکتهای فناوریمحور خارجی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نیز، ضمن تشریح زیستبوم دیجیتال ایرانسل در لایههای مختلف، فرصتهای توسعۀ بازار برای استارتاپها برای همکاری با مرکز نوآوری ایرانسل، اعلام شد.
مرکز نوآوری ایرانسل از بازیگران بزرگ زیستبوم استارتاپی و استارتاپهای خوشنام حوزه فناوری، برای مشارکت در پنلهای آتی «ایرانسل تِکتاک» دعوت میکند. علاقهمندان میتوانند، موضوعهای پیشنهادی خود را به نشانی ilabs@mtnirancell.ir با عنوان «ایرانسل تکتاک» ارسال کنند.
مرکز نوآوری ایرانسل، در قالب مجموعۀ «ایرانسل لبز (Irancell Labs)» تأسیس شده است. هدف اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در راهاندازی مرکز نوآوری ایرانسل، شناسایی استارتاپها و شرکتهای فعال حوزۀ فناوری، برای همکاریهای مشترک، از جمله شتابدهی، سرمایهگذاری و توسعۀ بازار است.
«ایرانسل تِکتاک» سلسله پنلهای تخصصی در حوزه تکنولوژی و با حضور متخصصان و صاحبان صنایع بزرگ است که با هدف به اشتراکگذاری فرصتهای توسعه بازار برای استارتاپها، برگزار میشود.
مجموعۀ ایرانسل لبز، از سال ۱۳۹۸، با هدف تعمیق ارتباط ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، با جامعۀ دانشگاهی و کمک به مراکز علمی، استارتاپها و شرکتهای فناور و با مأموریت انجام فعالیتهای تحقیق و توسعه، نوآوری و تجاریسازی در زمینۀ شبکۀ ارتباطات و فناوری اطلاعات و کسبوکارهای پیرامونی با کمک مراکز علمی و پژوهشی داخل و خارج از کشور، اعم از دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها و شرکتهای فناور، با هدف تأمین نیازمندیهای بازار ICT تأسیس شده است.
چشمانداز این مجموعه، پیشگام بودن در توسعۀ منابع انسانی و زیرساختهای تحقیقاتی اقتصاد دانشبنیان در حوزۀ ارتباطات و فناوری اطلاعات و دستیابی به جایگاه برترین شرکت ملی در زمینۀ خلق محصولات و خدمات این حوزه است و «بخش تحقیق و توسعه»، «مرکز نوآوری ایرانسل» و «آکادمی ایرانسل»، از جمله بخشهای اصلی آن هستند.
ایرانسل، نخستین ارائهدهندۀ 5G و رکورددار سرعت اینترنت در ایران، با راهاندازی این مجموعه، در پی حرکت در مسیر گسترش خدمات متنوع و توسعۀ سبک زندگی دیجیتال و خلق آیندهای همگام با تحولات دنیای دیجیتال است تا با بهرهگیری از فناوریهای برتر در حوزههای مختلف، خلق ارزش کند.