اقتصاد ایرانخودرو

خودرویی‌ها صدرنشین دریافت ارز دولتی در سال 1404

طبق آخرین گزارش مرکز مبادله، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۲ فروردین‌ماه، بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی، دارو، صنعت خودرو و سایر صنایع توسط بانک مرکزی تخصیص یافته و سهم قابل توجهی از این ارز به خودروسازان رسیده است.

به گزارش به‌روزترین‌ها؛ از آغاز سال ۱۴۰۴ تا بیست و دوم فروردین، مبلغ یک میلیارد و ۶۲۸ میلیون دلار توسط بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی، دارو، صنایع مختلف و نیازهای خدماتی به صورت ارزی تامین شده است.

بر اساس اعلام مرکز مبادله، سهم گروه تجاری و بازرگانی از ارز تخصیص‌یافته، یک میلیارد و ۱۴۹ میلیون دلار بوده است؛ در این میان، صنایع حمل‌ و نقل خودرو با ۳۲۸ میلیون دلار، صنایع تجهیزات برق و الکترونیک با ۱۷۸ میلیون دلار و ماشین‌آلات و تجهیزات تولید با ۱۰۴ میلیون دلار، بیشترین میزان ارز وارداتی را به خود اختصاص داده‌اند.

کالاهای اساسی و دارو نیز مجموعا ۳۸۸ میلیون دلار ارز اخذ کرده‌اند که ۳۴۵ میلیون دلار از این رقم به محصولات اساسی و کشاورزی مانند گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی متعلق است و ۴۳ میلیون دلار دیگر به دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی اختصاص یافته است.

همچنین بر اساس این گزارش، به تقاضاهای خدماتی نیز ۹۱ میلیون دلار ارز تعلق گرفته است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا