خودروفناوریفین‌تک و فناوری

اندروید آتو ۱۸ بتا؛ سرنخ‌هایی از رابط کاربری جدید «سیِلو» و قابلیت‌های تازه

خلاصه خبر

  • بتای اندروید آتو ۱۸ منتشر شده و تغییرات ظاهری کمی دارد
  • کد منبع از رابط کاربری جدیدی به نام «سیِلو» (Cielo) خبر می‌دهد
  • جمینای به جیمیل، تقویم و پیام‌ها دسترسی بیشتری خواهد داشت
  • پروفایل کاری برای مدیریت اعلان‌های کاری هم در راه است

نسخه بتای اندروید آتو ۱۸ منتشر شده است. این نسخه تغییرات یا قابلیت‌های جدید زیادی ندارد، اما بررسی کد منبع آن نشان می‌دهد گوگل زیرساخت یک بازطراحی گسترده را آماده می‌کند. انتظار می‌رود رابط کاربری بهتر و چند قابلیت تازه به اندروید آتو اضافه شود.

رابط کاربری «سیِلو» جایگزین «کول‌واک» می‌شود

گوگل در نسخه قبلی اندروید آتو رابط «کول‌واک» (Coolwalk) را معرفی کرد که مسیریابی را بهبود می‌داد و دسترسی به اطلاعات را آسان‌تر می‌کرد تا استفاده از آن هنگام رانندگی حواس‌پرتی کمتری ایجاد کند. در اندروید آتو ۱۸ قرار است رابط «سیِلو» (Cielo) معرفی شود که ظاهر را بیشتر پالایش می‌کند و یکپارچگی عمیق‌تری با جمینای دارد.

انتظار می‌رود سیِلو طراحی بیانگرتر، ویجت‌های قابل‌مشاهده در یک نگاه و چیدمان‌هایی داشته باشد که با صفحه‌نمایش‌های مختلف سیستم سرگرمی خودرو سازگار می‌شوند. این رابط همچنین می‌تواند با شکل و جهت‌گیری‌های متفاوت صفحه‌نمایش تطبیق پیدا کند.

فونت جدید Google Sans Flex نمونه‌ای از این رویکرد است؛ این فونت با تنظیم ضخامت و عرض حروف خوانایی متن را روی صفحه‌نمایش‌های مختلف خودرو بهتر می‌کند. دو سبک جدید برای تنظیمات سریع (Quick Settings) هم پیش‌بینی می‌شود.

دسترسی بیشتر جمینای به برنامه‌ها

در نسخه جدید، جمینای هم دسترسی گسترده‌تری به برنامه‌های شما پیدا می‌کند؛ از جمله جیمیل، تقویم و پیام‌ها، تا بتوانید درباره محتوای آن‌ها از دستیار بپرسید.

پروفایل کاری و سبک‌تر شدن برنامه

کد منبع نشان می‌دهد گوگل در حال آماده‌سازی یک پروفایل کاری (Work Profile) است که احتمالاً امکان مدیریت اعلان‌های کاری از طریق اندروید آتو را می‌دهد. این قابلیت برای کسانی که یک گوشی را هم برای استفاده شخصی و هم برای کار به کار می‌برند مفید است.

در نهایت، گوگل بیش از ۲۰۰ منبع منسوخ را حذف کرده تا تجربه اندروید آتو سبک‌تر و ساده‌تر شود.

منبع: ArenaEV۱۴:۳۷ – ۲۲ مهر ۱۴۰۵

نوشته های مشابه