ابوالفضل رجب زاده در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: از حدود یک سال پیش با تصویب مجلس شورای اسلامی حدود صنفی در اتحادیه خشکشویی و لباسشویی برداشته شد که این موضوع معضلات زیادی را برای ما به وجود آورد، چون ایجاد واحدهای مختلف خشکشویی و لباسشویی در نزدیکی یکدیگر در تعداد مشتری تاثیرگذار است.
وی افزود: در بعضی از اتحادیه ها مثل اتحادیه ما بحث حدود صنفی بسیار مهم است که متاسفانه با برداشته شدن این حدود واحدهای ما با مشکلات بسیاری مواجه شدند که این موضوع را بارها پیگیری کردیم ولی متاسفانه هنوز به نتیجه نرسیدهایم.
او خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قیمت حامل های انرژی به صورت تصاعدی افزایش مییابد – به این مفهوم که مصرف بالای آن ها از سوی مصرف کنندگان مشمول جریمه است – واحدهای ما نیز به دلیل مصرف بالای حامل های انرژی، جریمه پرداخت می کنند و این درحالی است که تخفیف یا تدابیر ویژه ای در این زمینه برای واحدهای ما در نظر گرفته نمیشود.
رجب زاده با بیان اینکه حدود 900 واحد صنفی مجاز داریم بیان کرد: علیرغم هزینه های بسیار بالای واحدهای ما مالیات های نجومی نیز از آنها دریافت میشود، به طوریکه مالیات برخی از این واحدها حدود 100 تا 200درصد افزایش یافته است .
رییس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی، نحوه شستوشو، جنس لباس، موادی که برای شستوشو مصرف میشود و زمان صرف شده برای انجام کار را از جمله فاکتورهای مهم درنرخ خدمات در این صنف دانست.
نرخ مصوب خدمات لباسشویی و خشکشویی از نوع درجه یک برای اتوی کت و شلوار 10 هزار تومان، اتو به همراه خشکشویی 18 هزار تومان، اتوی کت 6000 تومان و همراه با خشکشویی 11 هزار تومان، اتوی شلوار 4000 تومان و همراه با خشکشویی 7000 تومان، اتوی بلوز 4000 تومان و همراه با خشکشویی 7000 تومان است.
همچنین اتوی مانتوی ساده 6500 تومان و همراه با خشکشویی 11 هزار تومان، اتوی پیراهن مردانه 4000 تومان و همراه با خشکشویی 7000 تومان و اتوی دامن 4000 تومان همراه با خشکشویی 7000 تومان است. همچنین اتوی هر مترمربع پرده پارچهای 2000 تومان همراه با خشکشویی 4500 تومان و اتوی هر مترمربع پرده توری 1500 تومان و همراه با خشکشویی 2200 تومان محاسبه می شود.