الکامپ

حضور فرابورس ایران در الکامپ با هدف معرفی راه‌های تامین مالی حوزه نوآوری

موبنا – به گزارش موبنا و به نقل از فرابورس ایران، نمایشگاه تخصصی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک از امروز ششم مردادماه تا سه‌شنبه نهم این ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و فرابورس ایران در غرفه مشترک با سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر دستگاه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی واقع در سالن ۴۱A، میزبان دست‌اندرکاران حوزه تجارت الکترونیک و مخاطبان آن‌هاست.
معرفی رویداد فین‌استارز که فضایی برای گرد هم آوردن صاحبان استارت‌آپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها، فرشتگان سرمایه‌گذار و صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه به منظور شبکه‌سازی، دیالوگ سازنده‌، معرفی ایده‌ها و فرصت‌آفرینی در فضایی تعاملی است، از برنامه‌های فرابورس ایران در ایام برگزاری این نمایشگاه به شمار می‌رود.
غرفه فرابورس ایران همچنین آمادگی دارد در این نمایشگاه از استارت‌آپ‌های علاقه‌مند به حضور در فین‌استارز ۲۰۱۹ ثبت‌نام کند، ضمن آنکه استارت‌آپ‌ها برای دریافت خدماتی که با تایید سازمان بورس به آن‌ها قابل ارائه است، به طور مجزا امکان ثبت‌نام دارند.
فرابورس ایران علاوه بر حضور در نمایشگاه الکامپ و ارائه دستاوردهای خود در زمینه‌های فناوری اطلاعات دو کارگاه آموزشی را نیز با موضوعات «آشنایی با روش‌های پذیرش و تامین مالی در فرابورس» و «حقوق مالکیت فکری» در روز یکشنبه ۷ مردادماه از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۱۷:۳۰ برای علاقه‌مندان برگزار می‌کند.
در کارگاه نخست علاقه‌مندان با تمامی بازارها و ابزارهای تامین مالی این بورس و نیز شرایط لازم برای پذیرش در بازارهای مختلف آشنا خواهند شد. همچنین اطلاعاتی در خصوص حداقل معیارهای لازم برای پذیرش شرکت‌ها در بازارهای اول، دوم و دو تابلو رشد و دانش‌بنیان بازار شرکت‌های کوچک و متوسط در فرابورس ایران ارائه می‌شود و این که شرکت‌ها با دارا بودن چه میزان از سرمایه و قرار داشتن در چه سطح از سودآوری و سایر شرایط می‌توانند مجوز‌های لازم برای حضور در این بازارها را کسب کنند.
علاوه بر این در کارگاه مزبور صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه به عنوان یکی از مطرح‌ترین گزینه‌های تامین مالی برای استارت‌آپ‌ها و کسب‌و‌کارهای نوآوری که به تازگی راه‌اندازی شده و فعالیت خود را آغاز کرده‌اند به مخاطبان معرفی خواهد شد و در پایان کارگاه شرکت‌ها می‌آموزند که برای تامین مالی تنها گزینه پیش روی آن‌ها استفاده از روش‌های سنتی پیشین مانند مراجعه به سیستم بانکی نیست، بلکه می‌توانند برای این مهم از ظرفیت‌های بازار صکوک و اوراق بهادار فرابورس نیز بهره ببرند.
در کارگاه «حقوق مالکیت فکری» نیز به قوانین متعددی که در ایران و جهان در زمینه مالکیت معنوی، صنعتی و ادبی وجود دارد، اشاره شده و استارت‌آپ‌ها با حقوق مالکیت فکری آشنا می‌شوند که به نوعی اطلاعات لازم و پایه‌ای برای علاقه‌مندان به حضور در بازار دارایی فکری فرابورس است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا